Stiri despre sanatate

  4827 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce spun liniile de la încheietura mâinii despre tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spun liniile de la încheietura mâinii despre tine

  Fiecare palmă poartă cu ea linii ce prevestesc soarta omului, lucruri legate de destin, bani, dragoste, sănătate. Dacă le analizezi cu atenţie, vei vedea că liniile de la încheietura mâinii spun şi alte lucruri despre tine.

 • De ce te doare când faci sex. Cauze frecvente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce te doare când faci sex. Cauze frecvente

  Simţi dureri în timpul actului sexual? Multe femei se confruntă cu acest disconfort, din diferite motive. Pentru că un contact sexual dureros poate cauza stres emoţional şi chiar sabotarea relaţiei, trebuie întotdeauna inestigată cauza de îndată ce apare.

 • Ce rişti dacă bei apă de la
robinet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce rişti dacă bei apă de la robinet

  Doritorii au putut testa, sâmbătă, calitatea apei pe care o beau la un laborator mobil amenajat în centrul Capitalei, în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, cu prilejul Zilei Mondiale a Apei. Concluzia specialiştilor după testările efectuate este că e mai sigur să bei apă din apeductul municipal decât din fântâni şi din sonde arteziene, transmite IPN.

 • Luminiţe de Paşte la tot boborul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luminiţe de Paşte la tot boborul

  De ce să se mai complice edilii noştri bravi, renunţă la fondurile europene să nu aibă necazuri şi preferă banii de la buget. Evită necazurile şi lucrează cum le plouă interesele, cer şi suplimentează cu bani publici diversele proiecte bugetofage. Uneori, „investiţiile” acestea din care se fură la greu, sunt deranjate de nenorociţii de la DNA, însă această problemă pare că va deveni de domeniul trecutului .

 • Motivele pentru care femeile trăiesc
mai mult decât bărbaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motivele pentru care femeile trăiesc mai mult decât bărbaţii

  Cercetătorii au aflat motivele pentru care femeile trăiesc mai mult decât bărbaţii. În ciuda predispoziţiei pentru dezvoltarea unor boli grave, acestea reuşesc să-şi prelungească viaţa prin natura şi alegerile lor.

 • Terapia prin somn. Ce boli putem trata şi
preveni printr-un somn odihnitor? Aflaţi la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terapia prin somn. Ce boli putem trata şi preveni printr-un somn odihnitor? Aflaţi la Adevărul Live

  O noapte pierdută înseamnă, evident, oboseală, dar şi o stare de irascibilitate şi dificultăţi de concentrare. Dar aceasta este doar o mică dovadă a importanţei somnului pentru funcţionarea creierului în special şi pentru sănătatea organismului în general. Dr. Oana Deleanu, preşedintele Secţiunii de Somnologie a Societăţii Române de Pneumologie, vine la Adevărul Live să ne ofere trucuri pentru un somn odihnitor şi vindecător.

 • Căpşunele deschid
şi în 2017 lista fructelor şi a legumelor pline de pesticide. Cine ocupă locul
al doilea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căpşunele deschid şi în 2017 lista fructelor şi a legumelor pline de pesticide. Cine ocupă locul al doilea

  Clasamentul anual al celor mai pline de pesticide fructe şi legume este alcătuit de organizaţia nonguvernamentală Environmental Working Group’s, SUA, şi este aspru criticată de producători. Aceştia din urmă susţin că dozele de pesticide sunt sub limita de pericol pentru sănătate şi că beneficiile consumului de fructe şi legume depăşesc riscurile.

 • Cât de importante sunt legumele şi fructele în revitaminizarea organismului primăvara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de importante sunt legumele şi fructele în revitaminizarea organismului primăvara

  Începutul primăverii coincide, pentru români, cu începutul postului dinaintea sărbătorii Paştelui. Ştiinţa a demonstrat că, dincolo de preceptele religioase, postul este benefic pentru organism, ajutând la detoxifierea acestuia, prin eliminarea consumului de grăsimi de origine animală. Cu atât mai benefică este şi renunţarea la hrana procesată industrial şi includerea în mendiu a cât mai multor fructe şi legume.

 • Studiu: Cât să stăm la soare pentru a obţine doza recomandată de vitamina D
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studiu: Cât să stăm la soare pentru a obţine doza recomandată de vitamina D

  În lunile de iarnă este nevoie de aproape două ore de expunere la radiaţiile solare pentru a obţine dozele recomandate de vitamina D, iar primăvara şi vara 10-20 de minute petrecute la soare sunt suficiente în acest scop, arată o echipă de oameni de ştiinţă din Spania, potrivit Science Daily.