Stiri despre new york

  1079 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bianca Pîrlog este micul „Picasso al Brăilei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bianca Pîrlog este micul „Picasso al Brăilei"

  Pictează de la vârsta de cinci ani, iar în prezent are expuse tablouri la „Agora Gallery" din New York. A vernisat 13 expoziţii până la vârsta de 12 ani, după care, dezamăgită, micuţa artistă a părăsit România.

 • Brioşele masculine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brioşele masculine

  Au denumiri de cocktailuri clasice, dar sunt doar însiropate cu coniac sau bere şi decorate cu fulgi de şuncă glazurată. Un întreprinzător din New York a schimbat imaginea brioşelor dintr-un „dulce“ pentru femei într-o trataţie obligatorie pentru bărbaţi.

 • Paradisul artei, la New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paradisul artei, la New York

  Albumul „Metropolitan Museum of Art. New York“ va fi distribuit, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei. 

 • Capodopere în New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capodopere în New York

  Albumul „Metropolitan Museum of Art, New York“ va fi distribuit împreună cu „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei.  Muzeul are expuse în permanenţă peste 2.000.000 de opere de artă, cifră care evidenţiază cea mai mare colecţie din Statele Unite ale Americii.

 • VIDEO Cursul de schimb la spioni: Zece ruşi fac cât patru americani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cursul de schimb la spioni: Zece ruşi fac cât patru americani

  Cei zece agenţi ruşi arestaţi în SUA la sfârşitul lui iunie au fost schimbaţi cu patru agenţi condamnaţi pentru spionaj în Rusia. Transferul, cea mai mare operaţiune de acest fel de după Războiul Rece, a avut loc ieri pe aeroportul din Viena şi a durat circa 90 de minute.

 • De ieri,de azi:José Quintero şi Gregory Doran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ieri,de azi:José Quintero şi Gregory Doran

  Regizor de origine panameză, José Quintero şi-a început cariera în New York în anii ’50. El este fondatorul companiei „Circle in the Square Theatre“, unul dintre primele teatre care au stat la baza mişcării Off-Broadway.

 • Clubul devoratorilor de TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clubul devoratorilor de TV

  Prezentatoarea Ştirilor sportive de la Prima TV a vizitat Barcelona pentru că-şi dorea să vadă „Sagrada Familia“, faimoasa lucrare a arhitectului Antoni Gaudi.

 • O moschee pe locul turnurilor gemene?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O moschee pe locul turnurilor gemene?

  Intenţia unor credincioşi musulmani de a construi o moschee în apropierea locului tragediei de la 11 septembrie 2001, naşte sentimente diferite în membrii comunităţii locale

 • Noroc că n-au tras în pianist! (VIDEO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noroc că n-au tras în pianist! (VIDEO)

  Revoluţionar de Cluj, Lucian Ban este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti români în America. În urmă cu 20 de ani, Lucian Ban ţinea piept militarilor care au deschis focul în Piaţa Libertăţii din Cluj-Napoca. A scăpat de gloanţe ca prin urechile acului, iar acum este o revelaţie artistică în SUA.

 • Opt bănci, sub lupa autorităţilor americane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opt bănci, sub lupa autorităţilor americane

  Procurorii din New York anchetează dacă opt giganţi bancari au minţit agenţiile de rating pentru a-şi spori artificial calificativele activelor. După ce agenţiile de rating au fost acuzate că au supraevaluat instrumentele instituţiilor financiare, acum, autorităţile îşi întorc tunurile spre marile bănci.

 • „Giganţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Giganţii" jazzului american concertează la Cluj

  Pianistul de origine clujeană Lucian Ban, considerat „unul din cei mai talentaţi pianişti sosiţi la New York în ultimul deceniu“, revine în oraşul de pe Someş cu un concert la Teatrul Maghiar din Cluj în data de 17 mai, de la ora 20.00.

 • Times Square, evacuată din cauza unui ventilator suspect
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Times Square, evacuată din cauza unui ventilator suspect

  Piaţa Times Square, din New York, a fost astăzi evacuată din cauza unui pachet suspect care s-a dovedit a fi un ventilator mic şi alb, lăsat nesupravegheat în apropiere de hotelul Mariott Marquis.

 • Corina Şuteu:„Cultura română se vede mai bine de la New York decât de la Bucureşti“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corina Şuteu:„Cultura română se vede mai bine de la New York decât de la Bucureşti“

  Începând din 2006, Corina Şuteu conduce Institutul Cultural Român de la New York – o instituţie extrem de activă şi cu o vizibilitate considerabilă atât în Statele Unite, cât şi în România. Corina Şuteu vorbeşte despre recenta sa alegere în funcţia de preşedinte al reţelei institutelor culturale ale UE din New York, despre diaspora românească din America şi despre repercusiunile faimosului incident al poneiului roz.

 • Suspectul în atacul de la New York: Am acţionat singur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suspectul în atacul de la New York: Am acţionat singur

  Americanul de origine pakistaneză arestat pentru că ar fi încercat să comită un atentat cu maşină-capcană în Times Square din New York a afirmat că a  acţionat singur, au declarat surse din anchetă, citate de presa internaţională.

 • Cine a atentat la viaţa newyorkezilor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine a atentat la viaţa newyorkezilor?

  FBI a arestat, luni seara, un american de origine pakistaneză care ar fi plasat maşina-capcană în Times Square. Faisal Shahzad era pe punctul de a decola. Faisal Shahzad a fost reţinut pe aeroportul JFK din New York, în momentul în care se pregătea să se îmbarce într-un avion spre Dubai. Destinaţia finală era Pakistanul.

 • VIDEO Poliţia din New York a făcut publică înregistrarea cu posibilul autor al atentatului eşuat sâmbătă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Poliţia din New York a făcut publică înregistrarea cu posibilul autor al atentatului eşuat sâmbătă

  Poliţia din New York, care anchetează tentativa de atentat cu bombă din Times Square, încearcă să identifice un bărbat care a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce îşi scotea cămaşa şi o arunca în apropierea vehiculului suspect, anunţă AP. De altfel, martorii au declarat că au văzut un bărbat părăsind în fugă locul incidentului.

 • SUA: Talibanii pakistanezi au revendicat atentatul de la New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SUA: Talibanii pakistanezi au revendicat atentatul de la New York

  Talibanii pakistanezi (Tehrik-e-Taliban) au revendicat într-o înregistrare video, pe internet, atentatul eşuat de la New York, prezentat ca represalii după atacurile cu drone americane în Pakistan şi moartea a doi lideri Al Qaida în Irak, ucişi recent în cursul unei operaţiuni, a informat centrul de supraveghere a site-urilor islamiste SITE, semnalează duminică AFP.

 • VIDEO New Yorkul, salvat de un veteran de război
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO New Yorkul, salvat de un veteran de război

  Un vânzător ambulant, care a luptat în Vietnam, a prevenit un atentat ce urma să aibă loc, de 1 mai, în Times Square. Centrul oraşului New York a fost evacuat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce poliţia a fost alertată în legătură cu prezenţa unei maşini pline cu explozibili.

 • Fermele de legume de la ultimul etaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fermele de legume de la ultimul etaj

  New York-ul este cunoscut pentru zgârie-nori, iar unii ecologişti s-au gândit să fructifice acoperişurile acestora cultivând legume. Adevărate „ferme“ au început să apară deasupra clădirilor din New York în urma unei iniţiative legislative a primăriei.

 • SUA: 12 persoane din clanul mafiot Gambino au fost arestate la New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SUA: 12 persoane din clanul mafiot Gambino au fost arestate la New York

  Una dintre cele mai cunoscute familii ale Cosa Nostra din New York, clanul mafiot Gambino, a pierdut, marţi, 12 persoane suspectate că ar face parte din această organizaţie, după cum a anunţat un procuror general al forţelor de ordine, conform AFP.

 • New York, oraşul care învinge somnul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  New York, oraşul care învinge somnul

  Metropola trepidantă are o energie fantastică şi un ritm ameţitor, care se pot „fura“ şi „depune“ în contul artei. Capitala Culturală a Americii nu se străduieşte în niciun fel să te seducă, la fel ca Parisul. Tot mapamondul se află aici, în acest Obor universal al tuturor etniilor şi raselor.

 • VIDEO Statele Unite: Război în plină stradă la New York, în Times Square
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Statele Unite: Război în plină stradă la New York, în Times Square

  Poliţia din New York a efectuat 54 de arestări în urma unui conflict armat, anunţă New York Post în ediţia sa electronică de marţi. În urma disputelor dintre membrii unei bande au mai fost spitalizate patru persoane, acestea aflându-se în afara oricărui pericol, după cum precizează sursa citată.

Modifică Setările