Un autobuz plin de liceeni s-a răsturnat într-o râpă, în statul New York. Cel puțin un mort și 46 de răniți VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autobuz plini de liceeni a ieșit de pe autostradă și s-a răsturnat într-o vale, în statul New York. Cel puțin o persoană a murit, iar alte 46 au fost rănite, informează autoritățile.

Autobuzul cu liceeni s-a prăbușit într-o râpă FOTO ABC News
Autobuzul cu liceeni s-a prăbușit într-o râpă FOTO ABC News

Persoana ucisă era un adult, potrivit filialei NBC din New York, citând o sursă anonimă, familiară cu situația, relatează Reuters. Accidentul a avut loc pe autostrada Interstate 84, în apropiere de orașul Wawayanda, la aproximativ 75 de mile (120 kilometri) nord-vest de New York City.

Autostrada a fost închisă. Autobuzul transporta membri ai unei trupe de liceu din Farmingdale, New York, în comitatul Nassau, într-o excursie într-o tabără de trupe din Greeley, Pennsylvania, potrivit unui comunicat al districtului școlar Farmingdale postat de presa locală.

Autobuzul a ieșit de pe autostradă și s-a prăbușit într-o vale. „Poliția și agenții de intervenție în caz de urgență [sunt] la fața locului, precum și administrația districtuală”, se arată în comunicat, fără a oferi detalii. Cel puțin 46 de persoane au fost rănite, cinci dintre ele în mod critic, iar majoritatea victimelor sunt tineri.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite