„Călătorim prin lume fără să dăm bani pe cazare”. Cum au reușit doi tineri performanța de invidiat VIDEO

0
Publicat:

Doi tineri, Molly Keane și Garth, au călătorit în întreaga lume fără a fi nevoiți să plătească pentru cazare, având grijă de locuințe și câini. Astfel, cei doi au reușit să pună bani deoparte pentru un avans la o casă, relatează The Independent.

Molly Keane
Molly Keane susține că au „economist mult mai mult decât” a crezut. Foto Captură video TikTok

Keane, în vârstă de 25 de ani, este fotograf și creator de conținut, iar Garth, în vârstă de 30 de ani, este consilier pentru o companie de tehnologie. Cei doi sunt împreună de trei ani și sunt din Donegal, Irlanda. 

Din luna iunie a anului 2022, Keane și Garth au locuit în 17 locuințe în locuri precum New York, Amsterdam, Barcelona și Irlanda. Ei utilizează aplicația Trusted House Sitters pentru se oferi să se ocupe de locuințe și de animale de companie în schimbul cazării și fac asta de la prima lor călătorie. 

Tânăra a afirmat că este nevoie de „foarte multă responsabilitate” pentru a avea grijă de animalele de companie, iar cândva a trebuit să se ducă cu un câine la veterinar de urgență fiindcă era bolnav. 

Cuplul nu are locuință permanentă. Ei pot lucra de la distanță, așa că pleacă în străinătate regulat. În timpul călătoriilor, Keane și Garth nu plătesc pentru cazare sau utilități, ceea ce, conform lor, este „un privilegiu”, ținând cont de costurile mari. 

Ei au pus bani deoparte „mai mult decât au crezut vreodată" și au strâns destui bani pentru un avans la o casă, însă „nu intenționează să se așeze la casa lor pentru o vreme”, fiindcă au de gând să călătorească. 

Casele în care stăm sunt frumoase și, de multe ori, sunt spații moderne foarte mari, iar faptul că nu trebuie să avem un proprietar sau să ne facem griji cu privire la criza imobiliară este un privilegiu", a afirmat Molly. 

Keane și Garth s-au întâlnit în timpul pandemiei și, imediat ce au putut călători, au plecat în Portugalia și Germania și au stat timp de câteva luni în Barcelona. 

În luna mai a anului 2022, în timp ce se uita pe TikTok, Keane a văzut un alt creator de conținut care vorbea despre aplicația Trusted House Sitters și a hotărât să o încerce. 

„Am decis să risc și să plătesc abonamentul anual, gândindu-mă că va merita dacă vom avea măcar una sau două case pe an”, a afirmat ea. „Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”, a mărturisit tânăra. 

Cum funcționează aplicația 

Te înscrii și îți faci un profil - cred că atât proprietarii de case și de animale de companie, cât și bonele trebuie să plătească o taxă pentru a se înscrie, apoi ID-ul tău este verificat, iar tu îți faci profilul în care dai câteva informații despre ceea ce faci, care sunt hobby-urile tale și care este experiența ta ca bonă pentru animale de companie”, a afirmat Keane. 

Apoi, poți căuta case în toată lumea și poți aplica la cele care te interesează, trimițând gazdelor un mesaj. 

Ne-a luat două sau trei săptămâni să obținem primul contract, deoarece aplicația se bazează pe recenzii și, la început, nu am avut niciuna, așa că le suntem recunoscători primilor oameni care ne-au lăsat să avem grijă de casa lor”, a adăugat Molly. 

În luna iunie a anului 2022, cei doi au călătorit pentru prima dată în Dublin și a avut grijă de golden retriever-ul proprietarilor. 

Lexi, câinele, a fost minunat, iar noi am mai fost de câteva ori de atunci și ne vom întoarce acolo în curând. Ne-am distrat atât de mult și nu am fi putut cere o primă experiență mai bună cu aplicația - proprietarii au fost atât de relaxați și ei", a relatat Molly. 

„Am economisit foarte mult, mult mai mult decât am crezut vreodată că vom economisi”, a mai adăugat ea. 

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite