Crimă șocantă. Un medic renumit și-a împușcat copilul și apoi s-a sinucis VIDEO

0
Publicat:

Un medic oncolog cunoscut în New York și-a împușcat copilul și apoi și-a pus capăt zilelor. Cu toate că fusese recompensată cu un premiu pentru compasiunea cu care își trata pacienții, dr. Krystal Cascetta, în vârstă de 40 de ani, a recurs la un gest șocant. 

Dr. Krystal Cascetta
Dr. Krystal Cascetta și-a împușcat pruncul și apoi s-a sinucis. Foto Captură video YouTube

Înainte de a-și lua viața, femeia, care era specialist în hematologie-oncologie la Spitalul Mount Sinai, și-a ucis pruncul, conform ABC 7. 

Din primele cercetări a reieșit că, în jurul orei 7:00 dimineața, Krystal Cascetta a intrat în camera copilului ei, l-a împușcat, apoi s-a sinucis. Ancheta vizează fapte de crimă urmată de sinucidere”, se arată într-un comunicat al poliției. 

Cumplita întâmplare a avut loc în locuința în valoare de un milion de dolari în care Cascetta locuia cu soțul ei, Tim Talty de 37 de ani, relatează Daily Mail. 

Vârsta și sexul copilului nu au fost încă făcute publice de poliție, însă, conform unor postări publicate pe rețelele de socializare, acesta se născuse în luna martie. 

Krystal Cascetta a urmat cursurile Colegiului Medical Albany, unde a și obținut premiul pentru compasiunea cu care își trata pacienții. În calitate de rezidentă la Hofstra North Shore LIJ School of Medicine de la North Shore University Hospital, ea a primit premiul pentru „Stagiarul anului”. 

Potrivit publicației The New York Post, spitalul nu a dorit să facă declarații despre acest incident. 

Dr. Krystal Cascetta și Tim Talty și-au unit destinele în anul 2019, în Brooklyn. Soțul acesteia se ocupă de propria sa companie de batoane proteice, numită Talty Bar, și a împărtășit pe site-ul companiei modul în care soția sa și-a folosit cunoștințele medicale și științifice pentru a ajuta la crearea celui mai bun produs. 

Oamenii apropiați de Krystal vă vor spune că era în ADN-ul ei să fie medic. Chiar Krystal vă va spune că își dorește să fie medic de când își amintește; că și în copilărie putea fi găsită pansându-și păpușile cu tifon. Când Krystal era în clasa a VIII-a, cea mai bună prietenă a mamei ei a murit de cancer la sân. Acest eveniment care i-a schimbat viața a ajutat-o pe Krystal să decidă că oncologia va fi specialitatea ei. Krystal este pasionată de fitness și știe cât de importantă este alimentația,  ingredientele sănătoase și gustoase. Suntem onorați să avem o femeie așa excepțională în familia Talty Bar”, se arată în prezentarea ei de pe site. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite