Stiri despre disparitie

  658 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ghiocelul dobrogean, brand prăduit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghiocelul dobrogean, brand prăduit

  Pentru cunoscători, ghiocelul dobrogean (Galathus plicatus) este cel mai frumos simbol al primăverii. Oamenii de ştiinţă spun însă că este o specie pe cale de dispariţie, în timp ce pentru localinici este o sursă de venit.

 • Brăila:Poliţiştii caută o minoră de 15 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Poliţiştii caută o minoră de 15 ani

  În dimineaţa zilei de 18 februarie Marian Anghel a anunţat la Postul de Poliţie Comunală Chiscani faptul că fiica sa Anamaria Ahghel a dispărul de acasă.

 • Student la Drept, dispărut fără urmă de o săptămână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Student la Drept, dispărut fără urmă de o săptămână

  Marius Popescu (19 ani) din Târgu-Jiu a plecat la un examen şi nu s-a mai întors acasă. Părinţii tânărului se tem ca fiul lor să nu-şi fi pus capăt zilelor din cauza stresului creat de prima sesiune de examene la facultate.

 • Dispariţie misterioasă pentru o femeie din Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dispariţie misterioasă pentru o femeie din Capitală

  Soţul acesteia crede că a fost vorba mai mult despre o răpire.Bărbatul marturiseste ca aveau datorii, dar şi că femeia ar fi fost în stare să facă orice efort ca să strângă bani pentru tratamentul fiului lor.

 • Târgu-Jiu: Amănunte şocante în cazul tânărului dispărut fără urmă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Amănunte şocante în cazul tânărului dispărut fără urmă

  Cercetările arată că Lucian Cândea a fost înjunghiat.  În această dimineaţă a fost prins cel care a comis această faptă oripilantă. Poliţiştii nu au descoperit cadavrul tânărului de 29 de ani, iar agresorul, în vârstă de 19 ani,  nu vrea să spună unde l-a ascuns.

 • Târgu-Jiu: Minoră dispărută
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Minoră dispărută

  O adolescentă, în vârstă de  17 ani, din Târgu-Jiu, este căutată de familie de mai bine de patru zile. Minora a plecat luni dimineaţa la şcoală şi de atunci nu s-a mai întors. Mama fetei a anunţat abia ieri poliţia.

 • Târgu-Jiu: Minora dispărută, găsită de poliţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Minora dispărută, găsită de poliţie

  Fata, în vârstă de 13 ani, din Motru, a fost găsită azi-noapte, pe raza oraşului Târgu-Cărbuneşti. Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla în ce circumstanţe a ajuns în acel oraş.

 • EXCLUSIV A dispărut de acasă ca să nu ajungă după gratii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV A dispărut de acasă ca să nu ajungă după gratii

  Poliţia şi familia caută de un bărbat dispărut de trei zile, care a lăsat două bilete de adio. Nimeni nu a l-a mai văzut de miercuri dimineaţă. Viorel Săvianu, de 43 de ani, a lăsat două bilete de adio familiei, unde dă de înţeles că îşi va lua viaţa.  Este pentru prima dată când dă se înţeles că se va sinucide.

 • VIDEO Rabinii originari din Statele Unite s-au rugat pentru dispariţia statului Israel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Rabinii originari din Statele Unite s-au rugat pentru dispariţia statului Israel

  Un număr de rabini originari din SUA, participanţi la marşul internaţional de solidaritate cu populaţia palestiniană din Fâşia Gaza, s-au rugat la punctul de frontieră Erez pentru dispariţia statului Israel şi le-au cerut scuze palestinienilor pentru crimele comise împotriva lor de armata israeliană, relatează joi agenţia de presă palestiniană Maannews.

 • Un jurnalist de la Dubai TV a dispărut la Teheran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un jurnalist de la Dubai TV a dispărut la Teheran

  Un jurnalist sirian care lucrează pentru canalul de televiziune Dubai TV, Reza al-Basha, a dispărut duminică la Teheran în timp ce relata despre manifestaţiile opoziţiei în centrul capitalei iraniene, a indicat unul dintre colegii săi, citat de AFP.

 • Răpiţi de zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răpiţi de zăpadă

  Toată Valea Almăjului îi caută pe Ioan şi Adriana Gruia, dispăruţi sâmbătă în munţi. Familia lui Ioan Gruia încă speră că cei doi soţi vor fi găsiţi în viaţă. Meteorologii şi salvamontiştii le dau însă puţine şanse de supravieţuire.

 • Misterele dispariţiei a 30 de buzoieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Misterele dispariţiei a 30 de buzoieni

  Treizeci de buzoieni care au dispărut de acasă sunt căutaţi în prezent de poliţişti din toată ţara, iar dintre dispăruţi, trei au fost daţi în urmărire internaţională.

 • Poliţiştii cer ajutorul concetăţenilor pentru găsirea unei tinere dispărute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii cer ajutorul concetăţenilor pentru găsirea unei tinere dispărute

  Poliţiştii de la compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale solicită sprijinul cetăţenilor în vederea rezolvării unui caz de dispariţie.Este vorba de Laura Daniela STAN , de 17 ani, din Municipiul Brăila. Părinţii, care au reclamat dispariţia, spun că în dimineaţa zilei de 2 decembrie a plecat la şcoală şi nu a mai revenit la domiciliu.

 • VIDEO Al Gore:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Al Gore: "Calota glaciară ar putea să dispară în următorii cinci ani"

  Fostul vicepreşedinte american Al Gore a avertizat luni, la conferinţa internaţională pe tema schimbărilor climatice de la Copenhaga, că noile date obţinute sugerează că suprafaţa calotei glaciare ar putea să dispară pe perioada de vară, în decurs de cinci până la şapte ani începând din acest moment, transmite Associated Press.

 • Bocitoarele sunt pe cale de dispariţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bocitoarele sunt pe cale de dispariţie

  Numărul femeilor care plâng morţii s-a redus simţitor. Normele impuse de Uniunea Europeană, prin care bocitoarele sunt scoase în afara legii, sunt criticate mai ales de sucevenii de la sate.

 • Femeie dispărută la Dej
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeie dispărută la Dej

  Poliţiştii cer sprijinul pentru găsirea unei femei dispărută de la domiciliul din Dej

 • VIDEO Marea Moartă ar putea să dispară din anul 2050, dacă nu este ajutată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Marea Moartă ar putea să dispară din anul 2050, dacă nu este ajutată

  Pericol. Din cauza schimbării cursului râurilor, Marea Moartă este ameninţată de pericolul secării şi ar putea dispărea din 2050. Banca Mondială finanţează, în prezent, un studiu de impact, proiectul început în 2005 din dorinţa de a salva marea întâmpinând mari dificultăţi, informează AFP.