Un copil de numai doi ani, din județul Botoșani, a dispărut de acasă! Unde a fost văzut ultima dată

0
Publicat:

S-a dat alarma în comuna Tudora, județul Botoșani, unde un copil în vârstă de numai doi ani a dispărut fără urmă de acasă, duminică. Autoritățile locale au fost alertate cu privire la această dispariție, iar căutările sunt în plină desfășurare.

Radu Ayan Mahmood, copilul dispărut de acasă FOTO botosaninews.ro
Radu Ayan Mahmood, copilul dispărut de acasă FOTO botosaninews.ro

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Botoșani, Radu se afla în vizită la o cunoștință împreună cu familia sa. El a profitat de câteva clipe de neatenție a celor din jur și a părăsit locuința respectivă. Deși cei apropiați au început să îl caute disperat pe micuț, până în prezent nu au reușit să-l găsească.

„În jurul orelor 15:00, se afla împreună cu bunica la o ruda pe raza satului Tudora, comuna Tudora, jud. Botoșani, și, profitând de neatenția rudelor, a plecat în direcție necunoscută”, susține Poliția, potrivit botosaninews.ro.

Radu Ayan Mahmood este descris ca având păr șaten închis, ochi căprui și ten măsliniu. La momentul dispariției, micuțul purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe și adidași cu lumini la talpă.

În urma acestui eveniment , Poliția Botoșani lansează un apel către comunitatea locală, rugându-i pe cetățeni să ofere orice informație relevantă care ar putea contribui la găsirea copilului. De asemenea, cei care dețin informații sunt îndemnați să sune la numărul de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție.

Eforturile de căutare sunt susținute de polițiștii de frontieră, pompieri, jandarmi și voluntari, care depun toate eforturile pentru a-l găsi pe micuțul Radu și a-l aduce în siguranță înapoi la familia sa.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite