Bărbat de 63 ani, din Olt, dispărut misterios. Ultima dată a fost văzut în faţa unui magazin din sat

0
0
Gheorghe Dosinescu, din Crâmpoia, a dispărut luni, 11 iulie FOTO: IPJ Olt
Gheorghe Dosinescu, din Crâmpoia, a dispărut luni, 11 iulie FOTO: IPJ Olt

Poliţia caută un bărbat de 63 ani, din comuna Crâmpoia, judeţul Olt, care a dispărut luni, 11 iulie 2022, de la domiciliu. Nimic din cele petrecute în ziua dispariţiei nu constituie indicii care să ajute echipele de căutare.

Fiul bărbatului de 63 ani a anunţat, marţi, 12 iulie 2022, poliţia, atunci când mama sa i-a transmis că tatăl, plecat de acasă cu o zi în urmă, nu a revenit. Bărbatul nu le-ar fi dat niciodată, în trecut, motive de nelinişte membrilor familiei. 

Luni, 11 iulie, în ziua dispariţiei, bărbatul şi-a vizitat mama, i-ar fi spus acesteia că în drum spre casă, la întoarcere, va trece pe la magazin să-şi cumpere o pâine, iar în jurul orei 14,00 ar fi fost văzut ultima dată în faţa unui magazin din zonă. Martorii care spun că l-au văzut au menţionat şi că era pe bicicletă. Bicicleta a lăsat-o acasă, însă bărbatul e de negăsit. Soţia persoanei dispărute ar fi vorbit, cu aproximativ o oră înainte de a ajunge acasă, din oraş, cu bărbatul, iar acesta i-a spus că e acasă. Ajunsă la domiciliu, femeia a constatat însă că bărbatul nu este. Telefonul bărbatului este acasă, astfel că rudele nu au reuşit să-i contacteze.

„La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 09:30, poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Perieţi au fost sesizaţi, prin apel 112, de un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 11 iulie 2022, tatăl său, DOSINESCU GHEORGHE, în vârstă de 63 de ani, din comuna Crâmpoia, judeţul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,75 metri, greutate 85-90 de kilograme, ochi albaştri, constituţie robustă, păr alb, tuns scurt, iar ca semn particular, îi lipseşte prima falangă a degetului mic de la mâna dreaptă.

La momentul plecării, acesta purta un tricou de culoare albastru, cu rever alb şi bentiţă albă la terminaţia mânecilor, ochelari de vedere pe care îi purta pe cap, pantaloni din stofă de culoare gri, iar în picioare purta adidaşi de culoare albastru închis, din pânză, cu talpă albă“, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt.

În prezent bărbatul este căutat de către poliţişti şi jandarmi, dar şi de voluntari din localitate. Cei care pot furniza informaţii ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Pacient cu TBC, dispărut dintr-un spital aflat în munţi. Bolnavul e căutat inclusiv cu un câine de urmă

Femeie dispărută de la domiciliu cu cei trei copii ai săi. Concubinul femeii le-a cerut poliţiştilor să-i caute UPDATE

Mai multe - Slatina

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite