O bătrână de 88 ani a dispărut dintr-o comună din Olt. Căutări de peste şase zile

0
0
Floarea Jircu are 88 ani Sursa foto: IPJ Olt
Floarea Jircu are 88 ani Sursa foto: IPJ Olt

O femeie în vârstă de 88 ani a dispărut dintr-o comună din Olt. Familia a fost de acord, la şase zile de la dispariţie, să se mediatizeze cazul.

Femeia ar fi plecat de la domiciliu cu şapte zile în urmă. Dispariţia sa ar fi fost sesizată de o vecină, care a şi anunţat poliţia. Femeia nu a plecat pentru prima dată, însă de obicei revenea în scurt timp.

„Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 88 de ani, din municipiul Bucureşti, care a plecat voluntar de la locuinţa acesteia, din comuna Făgeţelu, judeţul Olt, unde locuia fără forme legale şi nu a mai revenit. 

În ziua de 25 iunie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Scorniceşti au fost sesizaţi de o femeie, din comuna Făgeţelu, judeţul Olt, cu privire la faptul că, în ziua de 24 iunie a.c., JIRCU FLOAREA, în vârstă de 88 de ani, din municipiul Bucureşti, a plecat voluntar de la locuinţa acesteia, din comuna Făgeţelu, unde locuia fără forme legale, şi nu a mai revenit. 
                                
Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,65 metri, greutate – aproximativ 60 de kilograme, păr grizonat, drept, tuns scurt, faţa rotundă şi ochi căprui.

La momentul plecării, era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni şi bluză de culoare închisă, pe cap purta un batic de culoare grena, iar în picioare purta papuci din plastic de culoare verde închis“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Se efectuează căutări încă din ziua anunţului dispariţiei, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Olt, însă de-abia vineri, 1 iulie 2022, probabil văzând că aceste căutări nu dau roade, familia femeii a fost de acord cu mediatizarea cazului.

Floarea Jircu este căutată de poliţiştii I.P.J. Olt, împreună cu pompieri din cadrul I.S.U. Olt, jandarmi din cadrul I.J.J. Olt, dar şi voluntari din cadrul Primăriei Comunei Făgeţelu împreună cu localnici.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Un băiat de 13 ani din Prahova, dispărut fără urmă. Ar fi plecat de acasă din cauza unor rezultate slabe la şcoală

Tragedie la scăldat. Un bărbat şi o femeie au murit în apele râului în care au intrat să se răcorească

Mai multe - Slatina

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite