Alertă : O fetiță de 11 ani a fost răpită. Poliția solicită ajutorul populației

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii din Vâlcea au emis o alertă de răpire după ce au fost anunțați că o fetiță de 11 ani a fost luată de acasă de patru bărbați și o femeie, care au urcat-o într-o mașină și au plecat într-o direcție necunoscută.

Ana Maria Miclescu - copila răpită - Foto Poliție
Ana Maria Miclescu - copila răpită - Foto Poliție

UPDATE 

În urma activităților specifice desfășurate cu operativitate de polițiștii inspectoratelor de poliție județene Vâlcea și Gorj, s-a reușit identificarea minorei și aducerea acesteia, în jurul orei 21.00, la domiciliul său, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

În acest moment, aceasta se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor circumstanțelor dispariției sale.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea.

În după amiaza zilei de joi, 25 ianuarie, polițiștii din Vâlcea au fost informați prin apel la 112 de dispariția unei minore, numită Ana Maria Miclescu, în vârstă de 11 ani. Bunica fetei este cea care a anunțat poliția, atunci când copila nu a revenit la domiciliu. 

Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, la domiciliul minorei situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Căzănești, s-ar fi prezentat 4 bărbați și o femeie, care au luat-o cu un autoturism, plecând cu aceasta într-o direcție necunoscută.”, precizează Poliția din Vâlcea.

A fost declanșat  mecanismul Alertă răpire copil. În acest moment, sunt desfășurate ample căutări în județ pentru găsirea fetei. 

Copila are ochi albaștri, păr șaten și lung, iar atunci când a dispărut purta blugi albaștri, o geacă neagră și cizme negre. 

Poliția suspectează un bărbat de răpirea copilei. Acesta ar avea 49 de ani, are 1, 75 metri înălțime și este corpolent. Suspectul conduce un autoturism marca AUDI, de culoare neagră.

Bărbatul suspectat de răpirea fetei - Foto Poliție
Bărbatul suspectat de răpirea fetei - Foto Poliție

Persoanele care pot furniza informații, care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite