Bătrâna de 88 ani dispărută din localitatea Făgeţelu, judeţul Olt, a fost găsită moartă, după opt zile de căutări

0
0
Femeia a fost găsită decedată Sursa foto: IPJ Olt
Femeia a fost găsită decedată Sursa foto: IPJ Olt

Echipele de căutare au găsit, în noaptea de 2 spre 3 iulie 2022, trupul bătrânei de 88 ani, dispărută în 24 iunie din locaitatea Făgeţelu, din judeţul Olt.

Bătrâna, cu domiciliul legal în Bucureşti, dar care locuia în Făgeţelu, a dispărut de acasă în 24 iunie 2022, o vecină sesizându-i pe poliţişti. Familia ar fi fost de acord cu mediatizarea cazului, însă, de-abia vineri, 1 iulie 2022.

„În urma activităţilor de căutare, în noaptea de 2/3 iulie 2022, femeia, în vârstă de 88 de ani, a fost găsită decedată, într-un zăvoi, din apropierea satului Chilia, din comuna Făgeţelu, judeţul Olt, la aproximativ trei kilometri de locul dispariţiei.

Din verificarea sumară a trupului femeii, acesta nu prezenta urme vizibile de leziuni, fiind transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Poliţiştii efectuează cercetări, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, a transmis Poliţia Olt.

Floarea Jircu ar fi plecat şi în trecut de la domiciliu, însă revenea în scurt timp. Femeia suferea de afecţiuni care îi produceau pierderi de memorie, conform anumitor surse. Căutăriel femeii ar fi demarat încă de la semnalarea dispariţiei, în 25 iunie, însă echipele formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri, dar şi voluntar din localutate, nu au reuşit să-i dea de urmă în zilele anterioare, trupul femeii fiind identificat în noaptea de 2/3 iulie într-un desiş.

Vă recomandăm să citiţi şi:

O bătrână de 88 ani a dispărut dintr-o comună din Olt. Căutări de peste şase zile

Un băiat de 8 ani din Germania, care a fost dat dispărut, a fost găsit în viaţă după mai bine de o săptămână petrecută într-un sistem de canalizare

Mai multe - Slatina

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite