Un băiat de 13 ani din Prahova, dispărut fără urmă. Ar fi plecat de acasă din cauza unor rezultate slabe la şcoală

0
0
Cătălin Alexandru Stoica este dispărut de duminică, ora 14.00 FOTO IJP Prahova
Cătălin Alexandru Stoica este dispărut de duminică, ora 14.00 FOTO IJP Prahova

Cătălin Alexandru Stoica, un băiat în vârstă de 13 ani din Ploieşti, este căutat de poliţie şi de familie după ce a dispărut fără urmă. Ultima dată, adolescentul a fost văzut duminică în jurul orelor 14.00, pe raza comunei Bărcăneşti.

Părinţii au alertat poliţia, duminciă 26 iunie, ora 23.30. Potrivit unor surse, copilul era supărat din cauza unor rezultate slabe la învăţătură.

”La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 23:30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că fiul său, numitul STOICA ALEXANDRU CĂTĂLIN, în vârstă de 13 ani, domiciliat în municipiul Ploieşti, ar fi plecat de pe raza comunei Bărcăneşti în jurul orei 14:00, fără a mai ajunge până la ora sesizării la domiciliul său din municipiul Ploieşti”, a anunţat, luni 27 iunie, Poliţia Prahova.

Semnalmente: constituţie robustă, înălţime aproximativ 1,78 m, greutate aproximativ 83 de kg, ochi căprui, ten deschis, păr şaten, fără semene distinctive.

La momentul plecării purta un tricou alb, pantaloni tip blue-jeans, lungi şi încălţăminte sport, gri.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Mai multe - Ploieşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite