Detalii tulburătoare în cazul româncei dispărute în Italia. Ce spune iubitul campioanei la TIR: „Îți jur că așa este”

0
Publicat:

Apar noi detalii în cazul româncei dispărute în Italia. Iubitul campioanei la TIR sportiv, despre care nu se mai știe nimic de aproape 2 ani, a făcut declarații în acest caz. Simone Gresi a fost acuzat de omor, după ce inițial a fost cercetat pentru sechestrare și distribuire de stupefiante.

Andreea Rabciuc a dispărut fără urmă în martie 2022 FOTO Adevărul
Andreea Rabciuc a dispărut fără urmă în martie 2022 FOTO Adevărul

Conform Știrile ProTV, la 7 luni de la dispariția tinerei, iubitul acesteia a făcut declarații pentru jurnaliștii Rai 3. În interviul acordat în octombrie 2022, Simone Gresti spunea că este nevinovat și că nu are nicio legătură cu dispariția Andreei Rabciuc, care avea 27 de ani la acea dată. Mai mult decât atât, a susținut că fata este vie și activă pe rețelele sociale.

 „Sunt foarte liniștit, nu am nimic de ascuns”, a spus bărbatul. El a fost nvitat în platoul unei emisiuni și a intrat în legătură directă cu mama victimei.

Tu ai venit noaptea, ai luat-o de acasă de la mine și nu s-a mai întors niciodată”, i-a spus Georgeta, mama rpomâncei dispărute.

Nu i-am făcut nimic, nu știu nimic. Fiica ta a plecat singură, îți jur că așa este”, a spus Gresti care și-a susținut nevinovăția de fiecare dată și care a precizat că nu știe ce s-ar fi putut întâmpla cu Andreea.

Cadavrul româncei dispărute în Italia acum doi ani, găsit într-o cabană, aproape de locul unde a fost văzută ultima dată

Cadavrul a fost găsit în Castelplanio, în provincia Ancona. Fata fugise din Montecarotto, la aproximativ un kilometru de locul în care a fost văzută ultim dată.

Un cadavru despre care presa italiană spune că ar aparține Andreei Rabciuc, tânăra de 29 de ani care a dispărut pe 12 martie 2022, a fost găsit găsit în Castelplanio.

Trupul se afla într-o stare accentuată de descompunere și a fost găsit într-o fermă părăsită, nu departe de locul dispariției și lângă Via Montecarottese.

Anchetatorii spun că îmbrăcămintea fetei este similară cu cea semnalată de mama ei, dar vor urma investigații suplimentare.

Tânăra a fost văzută ultima dată pe 12 martie 2022, la o petrecere în Montecarotto, iar de atunci nu s-a mai ştiut nimic despre ea.

De altfel, la petrecere lucrurile nu au decurs  deloc bine pentru Andreea. Potrivit presei italiene, martorii spun că tânăra s-a certat toată noaptea cu iubitul ei, Simone Gresti, iar dimineaţa a plecat singură, foarte nervoasă, după ce a fost jignită de acesta.

Singura tentativă de a-și contacta familia

Înainte de a pleca, Andreea a încercat să-şi sune tatăl, care lucrează în Spania. Bărbatul dormea şi nu a auzit telefonul, astfel că tânăra i-a lăsat un mesaj în care îi spunea că are probleme şi că are nevoie de ajutorul lui, fără a da însă alte detalii.

A fost şi singura tentativă a româncei de a-şi contacta familia, înainte de a fi dată dispărută. 

Înainte să dispară fără urmă, tânăra a lăsat un mesaj pentru Simone. „Te-am chemat pentru că mama mi-a permis să mă văd cu tine şi doar cu tine pentru că ştie că eşti un băiat bun care nu mă îndeamnă să mă droghez, să beau sau să fac alte lucruri rele”, i-ar fi scris Andreea. 

De altfel, iubitul ei a fost primul suspect pentru Poliţia italiană şi a fost cercetat pentru răpire, cu atât mai mult cu cât a anunţat cu întârziere dispariţia. În plus, pete de sânge care s-au dovedit a fi ale Andreei au fost găsite pe un tricou şi pe maşina lui Simone. Până la urmă, însă, analizele efectuate de legist au arătat că acele pete de sânge ar fi fost mai vechi. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite