Femeie dispărută de la domiciliu cu cei trei copii ai săi. Concubinul femeii le-a cerut poliţiştilor să-i caute UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoanele dispărute FOTO IPJ Olt
Persoanele dispărute FOTO IPJ Olt

O femeie de 34 ani a plecat dintr-o comună din Olt, însoţită de cei trei copii ai săi. Concubinul acesteia a apelat la poliţie să-i găsească.

UPDATE ora 20,50 - Femeia dată dispărută de către concubin şi căutată de poliţişti s-a prezentat la o secţie de poliţie, declarând că nu doreşte să se întoarcă în casa concubinului.

„La data de 6 iulie 2022, femeia, în vârstă de 34 de ani, împreună cu cei trei copii, s-a prezentat la o subunitate de poliţie, declarând faptul că nu doreşte să mai revină la domiciliul concubinului ei din comuna Călui, judeţul Olt. Femeia, împreună cu cei trei copii, nu au fost victimele vreunei infracţiuni.“, a anunţat Poliţia Olt în cursul serii de miercuri, 6 iulie 2022.

Ştirea iniţială

Anunţul dispariţiei a venit marţi, 5 iulie 2022. Mariana Popa, o femeie în vârstă de 34 ani, din Balş, judeţul Olt, ar fi plecat de la domiciliul concubinului său, din comuna Călui, însoţită de cei trei copii (doi dintre copii sunt ai concubinului, în timp ce fata este dintr-o relaţie anterioară). 

La mijloc nu ar fi vorba de violenţă în familie, le-ar fi spus bărbatul poliţiştilor, în timp ce vecinii cuplului susţin, de asemenea, că nu ştiu ca între cei doi să fi avut loc certuri. Cert este faptul că bărbatul, şofer de profesie, s-a întors de curând din Germania, la scurt timp femeia, spun surse din jurul anchetei, plecând de la domiciliu.

„La data de 5 iulie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Bobiceşti au fost sesizaţi de NĂSTASE ION, în vârstă de 34 de ani, din comuna Călui, judeţul Olt, cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 5 iulie a.c., concubina sa, POPA MARIANA, în vârstă de 34 ani, împreună cu trei copii: FURTUNĂ OANA-COSMINA, în vârstă de 16 ani, NĂSTASE ALIN ŞTEFAN, în vârstă de 12 ani şi NĂSTASE DARI MARIUS ION, în vârstă de 10 ani, toţi din oraşul Balş, au plecat de la domiciliul acestuia şi nu au mai revenit“, au anunţat poliţiştii din cadrul inspectoratului de poliţie Judeţean Olt.

Semnalmentele celor patru sunt următoarele:

1.POPA MARIANA: înălţime 1,60 metri, greutate - 50 de kilograme, constituţie atletică, păr lung negru, ochi căprui. La momentul plecării, femeia era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri, tricou alb, iar în picioare purta o pereche de adidaşi albi.

2.FURTUNĂ OANA-COSMINA:  înălţime 1,60 metri, greutate - 55 de kilograme, constituţie atletică, păr lung negru, ochi căprui.

3.NĂSTASE DARI-MARIUS-ION:  înălţime 1,40 metri, greutate – 40 de kilograme, constituţie atletică, păr scurt negru, ochi căprui.

4.NĂSTASE ALIN-ŞTEFAN: înălţime 1,15 metri, greutate – 35 de kilograme, constituţie atletică, păr scurt negru, ochi căprui.

„Pentru cei trei minori, nu se cunosc obiectele de vestimentaţie purtate în momentul plecării“, mai precizează poliţiştii, făpcând totodată apel ca cei care pot furniza informaţii ce pot ajuta la găsirea persoanelor să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Povestea impostorului care, timp de 41 de ani, s-a dat drept fiul dispărut al unei familii bogate din India

Cum a reuşit un bărbat din Craiova să ascundă timp de un an uciderea fostei soţii. De ce rudele o credeau în viaţă

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite