O profesoară oferă 10.000 de euro pentru găsirea fiicei sale. Sara parcă a intrat în pământ. Cum a dispărut

0
Publicat:

După aproape o săptămână de căutări disperate, o profesoară din Sighetu Marmației oferă 10.000 de euro recompensă pentru a-și găsi fiica. Sara, în vârstă de 13 ani, a dispărut de acasă în urmă cu 6 zile. Nimeni nu mai știe nimic de ea, parcă a intrat în pământ.

Se oferă recompensă pentru găsirea Sarei FOTO Facebook Salvamont Maramureș
Se oferă recompensă pentru găsirea Sarei FOTO Facebook Salvamont Maramureș

Duminică, mama fetei a făcut apel către toți oamenii din țară pentru a transmite informații și a anunțat o recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea fetei, relatează antena3.ro.

În acest caz, polițiștii au urmărit mai multe piste, însă niciuna nu a dus la găsirea fetei. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Municipiul Sighetu Marmației au observat că Sara a plecat de acasă în jurul orei 11.00, iar după 40 de minute ajunsese în centrul orașului.

În jurul orei 17.00, o cameră dintr-un magazin a surprins-o cumpărând mai multe produse. De atunci nu se mai știe nimic.

Amplă operațiune în munți

Forțe impresionante de polițiști, jandarmi, pompieri, alături de Salvamont Maramureș, au participat la o amplă operațiune de căutare în munți, marți, 7 noiembrie 2023. Autoritățile încearcă să dea de urma adolescentei de 13 ani, dispărute de acasă.

Conform Serviciului Public Salvamont Maramureş, fata a fost dată dispărută marţi.  Se pare că ea ar fi fost văzută în zona montană a judeţului, iar în aceste condiţii au fost mobilizaţi şi salvamontişti alături de poliţişti, jandarmi pompieri şi poliţişti de frontieră.

Zona de căutare, fără a avea prea multe informaţii în sprijin, este greu accesibilă, salvatorii fiind pregătiţi să folosească echipamentele specifice din dotare pentru un acces sigur. Vremea este dificilă, cu ploi torenţiale şi ceaţă reducând şansele că să poată utiliza drona din dotare aşa că salvatorii vor intră în teren pentru a scotoci la pas partea cu teren abrupt şi acces dificil, loc în care se pare că ar fi fost zărită ieri persoană căutată”, au transmis, miercuri după amiază, salvatorii montani.

”Daca există informații referitoare la persoana căutată, vă rugăm să sunați de urgență la 112”, este mesajul transmis de către salvamont Maramureș.

Zona în care salvatorii montani caută fetița este o zonă abruptă, alunecoasă, iar salvatorii montani urcă si coboară în corzi folosindu-se de pioleți.

A plecat de acasă și nu s-a mai întors

Adolescenta se numește Sara Melinda Moiş și are 13 ani. Polițiștii au fost alertați despre faptul că a plecat de acasă marţi, în intervalul orar 10.00-12.00, şi nu a mai revenit. În aceeaşi zi, familia a anunţat dispariţia fetei la Poliţia din Sighetu Marmaţiei.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite