UPDATE Un bărbat a dispărut după ce a intrat să facă o baie într-un canal de irigaţii. Pompierii îl caută de peste 12 ore

0
0
FOTO ISU Brăila
FOTO ISU Brăila

Fiica bărbatului, în vârstă de 66 de ani, a anunţat dispariţia acestuia la 112. În zonă intervin echipe de scafandri ale ISU Brăila şi Giurgiu, dar până acum brăileanul nu a fost găsit.

UPDATE ORA 15,00

Pompierii au găsit trupul neînsufleţit al bărbatului de 66 de ani în canalul de irigaţii, pe raza localităţii Insurăţei. Acesta a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei.

Ştirea iniţială

În cursul zilei de vineri, 15 iulie, un bărbat de 66 de ani, din oraşul Însurăţei, a intrat să facă o baie într-un canal de irigaţii din vecinătatea localităţii şi a dispărut.

Fiica acestuia a solicitat ajutor la numărul de urgenţe 112, iar vineri seară, echipele de scafandri ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă Brăila şi Giurgiu au început căutările în zonă, însă nu au reuşit să îl găsească.

Operaţiunea a fost reluată sâmbătă dimineaţă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Fost prorector al Universităţii din Galaţi, judecat pentru o delapidare uriaşă. Cum funcţiona „afacerea” cu taxe judiciare de timbru

Ce au descoperit inspectorii RAR Vaslui la verificarea unei maşini de servicii funerare. „Aşa e oferta la ei, încă o moarte din partea casei”

Mai multe - Brăila

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite