Poliţia din Prahova, în alertă după ce un copil de 11 ani a dispărut. Băiatul era la mare cu un prieten al tatălui său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copil în vârstă de 11 ani, dat dispărut de părinţi FOTO Poliţia Prahova
Copil în vârstă de 11 ani, dat dispărut de părinţi FOTO Poliţia Prahova

Dispariţia unui copil în vârstă de 11 ani din Prahova a fost semnalată la poliţie, joi seară, de către tatăl acestuia. Băiatul este plecat în vacanţă la mare cu un prieten de familie, dar nu a revenit acasă la data stabilită.

Speriat că nu a reuşit să ia legătura cu familia în grija căreia îşi lăsase băiatul, tatăl acestuia a alertat poliţiştii. Potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova, băieţelul în vârstă de 11 ani a plecat la mare, la Costineşti, în data de 11 iulie, împreună cu un prieten al tatălui său. 

Acesta ar fi trebuit să se întoarcă din concediu, în cursul acestei săptămâni, aşa cum fusese înţelegerea iniţială. Doar că, până joi 15 iulie, bărbatul nu a revenit din concediu.

Din motive neclare la acest moment, tatăl băiatului dat dispărut acum, nu a reuşit să mai ia legătura nici cu prietenul său şi nici cu copilul. Speriat, a cerut ajutorul poliţiştilor.

Potrivit unor surse oficiale, familia cu care băieţelul a plecat la Costineşti a decis să-şi prelungească vacanţa cu câteva zile, dar fără să înştiinţeze şi părinţii copilului care îi însoţea. Poliţiştii fac acum verificări să vadă care este adevărul şi mai ales în ce situaţie se află copilul.

Semnalmentele băiatului dat dispărut: constituţie astenică, greutate aproximativ 40 de kg, înălţime circa 1.50 m, păr şaten, tuns scurt, faţă ovală, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul plecării purta un hanorac de culoare portocalie, tricou de culoare neagră cu portocaliu, pantaloni de trening de culoare neagră cu sigla NIKE şi papuci negri cu portocaliu.

Numele băiatului este Mihai Alberto Bărcănescu şi este din Câmpina.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Bărbatul din Crâmpoia care a dispărut cu două zile în urmă a fost găsit. Şi-a pus capăt zilelor într-o casă părăsită

Bărbat de 63 ani, din Olt, dispărut misterios. Ultima dată a fost văzut în faţa unui magazin din sat

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite