Cum a supraviețuit o femeie timp de cinci zile, după ce a rămas blocată cu mașina în noroi

0
Publicat:

O femeie a reușit să supraviețuiască timp de cinci zile blocată în propria mașină. Polițiștii au rămas uimiți când au văzut cu ce a reușit să se hrănească femeia pentru a nu muri de foame până când a fost salvată.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Lillian, în vârstă de 48 de ani, a reușit să scape teafără și nevătămată după ce a rămas blocată cu mașina în noroi, în timpul unei drumeții, în Australia. Aceasta a reușit să supraviețuiască doar cu acadele și vin, timp de 5 zile.

Serviciile de urgență au reușit să identifice locul în care se afla femeia blocată cu mașina în noroi. Lillian intrase pe un drum greșit în timp ce conducea. Ea nu a putut părăsi mașina deoarece are niște probleme de sănătate ce nu îi permiteau să meargă pe jos până într-un loc unde putea să aibă semnal la telefon. 

Lillian a fost nevoită să se hidrateze doar cu o sticlă de vin, deși nu consumă alcool în mod obișnuit. Ea a fost "extrem de ușurată" când a apărut poliția care a transportat-o fost dusă la spital pentru a fi tratată, rămânând sub observație deoarece era deshidratată.  

,,Plănuia doar o excursie de o zi scurtă, așa că luase cu ea doar câteva acadele, nu și apă. A reușit să rămână lângă mașina ei și să nu se rătăcească prin tufișuri, ceea ce a ajutat poliția să o găsească", a spu sergentul Martin Torpey. 

Un caz asemănător s-a petrecut și în România. În luna aprilie, o familie cu doi copii au fost salvați de jandarmi și voluntari după ce au rămas blocați cu mașina în noroi. Aceștia se aventuraseră pe un drum forestier din județul Buzău. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite