stiri despre samsung

Aproape toate procedurile preventive instituite de autorităţi sunt pur şi simplu decorative, situaţie în care carantina este practic imposibilă. Guvernul este în continuare preocupat mai ales de alegerile anticipate şi de branşarea acoliţilor la banul public decât de faptul că românii sunt sub ameninţarea unui virus mortal.

acum 13 ore · comentarii (75)

Epidemia de coronavirus a ajuns în Europa, mai exact într-o regiune din Italia unde sunt stabiliţi aproximativ 200.000 de români. Acesta a fost şi momentul în care subiectul a explodat în România. Dincolo de precauţia şi seriozitatea cu care trebuie să tratăm acest subiect, trebuie să ne păstrăm calmul şi să separăm adevărul de manipulare. Cu orice preţ.

acum 5 ore · comentarii (5)

Alegerile generale din Iran s-au încheiat cu cea mai mare sancţiune publică încasată de regimul Ayatollahilor. Pe de altă parte, formal, conservatorii şi ultraconservatorii lui Ali Khamenei, Liderul Suprem Iranian, au preluat fără nici o greutate Parlamentul, urmând ca anul viitor, în 2021, să încerce să preia şi Preşedinţia, ultima redută a moderaţilor.

acum 16 ore · comentarii (9)

Nimic nu instruieşte mai adînc mintea omenească decît apariţia problemelor care promit o temeinică meditaţie postumă. Aşa, de pildă, înţelesul real şi nu recreativ al globalizării. Lecţia a plecat spre noi, purtată de virusul născut, acum 3 luni, într-o umilă piaţă chineză. Pînă la Coronavirus, globalizarea părea un cadou inevitabil, o zînă disponibilă şi infinit gonflabilă.

acum 16 ore · comentarii (45)

Din câte se pare, astăzi sub cupola Parlamentului României, instituţia care conform unui pronunciament adoptat acum aproape voi doi ani din iniţiativa domnului Călin Popescu-Tăriceanu, pe atunci preşedinte al Senatului şi prieten la toartă cu numitul Dragnea Nicolae Liviu, are şi onoare, şi demnitate, se va desfăşura un spectacol de circ fără egal.

acum 16 ore · comentarii (17)

Fine Gael avea toate datele pentru a câştiga alegerile din Irlanda organizate pe data de 9 februarie. Liderul său, Leo Varadkar, a devenit cel mai tânăr prim - ministru al Irlandei, la 38 de ani, cu trei ani în urmă. Negocierile UE cu Marea Britanie legate de Brexit au marcat un succes pentru Irlanda. PIB a crescut în 2019 cu aproximativ 5%, media UE fiind 1,8%.

acum 13 ore · comentarii (1)

Se apropie alegerile locale. Luptele interne au început demult. Fotoliile sunt prea multe dar, în acelaşi timp, insuficiente. Partidele mari, PSD şi PNL, atacă vehement partidele mici, încă de la europarlamentare. E greu să simţi că-ţi bate careva pe umăr, nu-i aşa? Le place ăstora bătălia cu „piticii curajoşi“ mai ceva decât disputa cu dinozaurii „fricoşi“.

acum 14 ore · comentarii (6)