Samsung aduce în România două tablete din clasa medie

0
Publicat:

Noua serie Galaxy Tab A9 de la Samsung este acum disponibilă pe piața locală, în două dimensiuni, combinând performanțele video și audio cu o conectivitate rapidă, susținând nevoile zilnice de divertisment și productivitate într-un pachet portabil.

Seria Samsung Galaxy Tab A9.
Seria Samsung Galaxy Tab A9.

Galaxy Tab A9 și A9+ oferă cele mai mari ecrane dintre toate tabletele din seria Galaxy A până în prezent, având ecrane de 8,7 și 11 inchi.

Galaxy Tab A9+

Tableta Samsung Galaxy Tab A9+ are dimensiunile de 257.1 x 168.7 x 6.9 mm și o greutate de  480 g (wireless), respectiv 492 grame (5G). Ecranul TFT LCD, cu diagonala de 11 inchi, are o rezoluție de 1200 x 1920 pixeli, o rată de refresh de 90Hz  și un raport 16:10.  ecran-corp de aproximativ 80.9%.

Funcționând pe sistemul de operare Android 13 cu interfață One UI 5.1, tableta este echipată cu un chipset Qualcomm Snapdragon 695 5G,  stocare internă de 64GB sau 128GB și opțiuni de 4GB sau 8GB de RAM.

Tableta dispune de o cameră principală de 8 MP și o cameră selfie de 5 MP, ambele capabile să înregistreze video la rezoluție 1080p / 30fps.

Sistemul audio stereo e format din patru difuzoare cu Dolby Atmos. Opțiunile de conectivitate sunt 5G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (dual-band), Bluetooth 5.1 și portul USB Type-C 2.0.

Tableta are o baterie Li-Po de 7040 mAh și încărcare la 15W.

Galaxy Tab A9+ aduce multitasking pe tabletă, cu Samsung DeX și fereastra multi-activă pentru a maximiza capacitatea de a face mai multe lucruri simultan. Utilizatorii seriei Galaxy Tab A pot înregistra acum ecranul cu Screen Recorder.

Galaxy Tab A9

Tableta Samsung Galaxy Tab A9 vine cu dimensiuni compacte, măsurând 211 x 124.7 x 8 mm și o greutate de 332 g. Ecranul TFT LCD de 8.7 inchi, cu o rezoluție de 800 x 1340 pixeli .

Funcționează pe  baza sistemului de operare Android 13 și interfeței One UI 5.1, având la bază chipset-ul Mediatek Helio G99 și un  GPU-ul Mali-G57 MC2. Tableta vine cu opțiuni de stocare de 64GB sau 128GB, împreună cu 4GB sau 8GB de RAM.

În ceea ce privește fotografia, dispune de o cameră principală de 8 MP capabilă să înregistreze video la rezoluție 1080p / 30fps, și o cameră selfie de 2 MP.

Pe parte de sunet este echipată cu două difuzoare stereo și port pentru căști de 3.5mm.

Opțiunile de conectivitate includ LTE,  Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.3, GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS și USB Type-C 2.0.

Tableta are o baterie Li-Po de 5100 mAh și încărcare rapidă de 15W.

Ecosistem, securitate și Samsung Kids

Seria Galaxy Tab A permite o conectivitate simplificată între dispozitivele Samsung Galaxy, astfel încât utilizatorii să poată muta conținutul cu ușurință între telefonul mobil, tableta și monitoarele TV. Quick Share simplifică partajarea fișierelor fără a necesita asocierea dispozitivelor.

Noua serie Galaxy Tab A se asigură că datele sunt în siguranță și protejate prin Samsung Knox, platforma de securitate a Samsung, cu multiple niveluri de protecție. Tabloul de bord pentru securitate și confidențialitate îi ajută pe utilizatori să vadă și să controleze mai ușor ce se întâmplă cu datele lor. Cu Private Share, conținutul este criptat înainte de a fi partajat. Expeditorul poate seta permisiuni de acces, termene de expirare și altele. Și cu Secure Wi-Fi, utilizatorii pot lua Galaxy Tab A9 sau A9+ în mișcare fără să-și facă griji în legătură cu rețelele de internet partajate riscante. Traficul de internet este criptat, iar aplicațiile de urmărire sunt blocate astfel încât navigarea să fie privată și securizată.

Samsung Kids îi ajută pe copii să navigheze în siguranță în lumea digitală. Printr-un proces simplu de configurare, părinții și cei care au grijă de copii pot monitoriza și controla activitățile digitale ale acestora, pot accesa setările, pot crea profile pentru copii, pot seta timpul de joacă și pot monitoriza conținutul pe care îl consumă copiii.

Ambele tablete au carcase unibody și spate texturat moale, ceea ce le face ușor de manevrat.

Disponibilitate

Seria Galaxy Tab A9 este disponibilă în România din 1 decembrie, în trei culori: Graphite, Silver și Navy. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite