Samsung lansează seria Galaxy Tab S9, Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung a lansat astăzi, 26 iulie, seria de tablete serie Galaxy Tab S9 și noile Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic, concepute pentru a ajuta utilizatorii să-și dezvolte obiceiuri mai sănătoase, atât pe timp de zi, cât și pe parcursul nopții.

Seria de tablete Samsung Galaxy Tab S9. FOTO Adrian Pogîngeanu
Seria de tablete Samsung Galaxy Tab S9. FOTO Adrian Pogîngeanu

Samsung Galaxy Tab S9

Toate cele trei noi modele, Galaxy Tab S9, S9+ și S9 Ultra au afișaje dinamice AMOLED 2X și procesoare Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, dezvoltate pentru Galaxy. Pe parte software Samsung promite patru generații de upgrade-uri One UI și Android OS și de cinci ani de actualizări de securitate. 

Tabletele au rezistență la apă și praf IP68 , chiar și S Pen-ul integrat are rating IP68. Este prima serie Galaxy Tab S care a obținut rating IP68.

Rata de reîmprospătare dinamică a seriei Galaxy Tab S9 se calibrează automat de la 60 la 120Hz. Eye Comfort reduce, de asemenea, oboseala ochilor folosind lumină albastră scăzută, redusă cu mai mult de 70%. Tabletele au raport de aspect 16:10.

Tabletele Galaxy Tab S9 au patru difuzoare AKG cu 20% mai mari, decât generația anterioară, și sunet Dolby Atmos. Tehnologia Vision Booster, disponibilă acum pe seria Galaxy Tab S9. Acesta detectează automat lumina puternică și se adaptează pentru a menține ecranul vizibil. Iar cu Smart Book Cover, dispozitivul poate fi aranjat în modul portret sau landscape pentru vizionare hands-free.

Disponibilitate

Seria Galaxy Tab S9 poate fi precomandată pe anumite piețe începând cu 26 iulie, cu disponibilitate generală începând cu 11 august.  Samsung Care+, un serviciu de asistență pentru daune accidentale, oferă reduceri speciale și beneficii gratuite în perioadele de precomandă.  

Seria vine în două culori, Beige și Graphite și trei dimensiuni: 14,6 inci (37 cm) pe Tab S9 Ultra, 12,4 inci (31.4 cm) pe Tab S9+ și 11 inci (27.9 cm) pe Tab S9.

Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic

Seria Galaxy Watch6 oferă o gamă de servicii de sănătate și performanță într-un design cu margini mai subțir, un ecran mai mare și o interfață de utilizare mai interactivă. Ambele modele le permit utilizatorilor să acceseze o selecție mai mare de cadrane de ceas versatile, precum și noi opțiuni de curele.

Bazându-se pe caracteristicile de somn și sănătate, seria Galaxy Watch6 oferă acum o analiză a Sleep Score Factors – durata totală a somnului, ciclul de somn, timpul de trezire, precum și recuperarea fizică și mentală.

Sleep Messages personalizate, dezvoltate în colaborare cu National Sleep Foundation din Coreea de Sud, le oferă de asemenea utilizatorilor informații detaliate despre sănătatea somnului în fiecare dimineață. În plus, Galaxy Watch6 oferă Sleep Consistency care arată cât de consecvente sunt orele de somn și trezire ale utilizatorului, și un Sleep Animal Symbol desemnat care reprezintă tipul lor de somn.

Sleep Coaching le permite utilizatorilor să pună în practică informațiile despre somn cu ajutorul instrucțiunilor personalizate, sfaturilor și memento-urilor accesibile atât pe ceasul de mână, cât și pe smartphone-ul asociat. Când vine momentul să te culci, Galaxy Watch6 poate contribui la crearea unui mediu pentru somn schimbând automat setările dispozitivelor electronice conectate în casă și activând Modul de Somn pe ceasul și telefonul utilizatorului pentru a întrerupe notificările, a diminua luminozitatea ecranelor și chiar pentru a activa noul senzor infraroșu invizibil LED de pe ceas.

Caracteristicile fitness sunt acum mult mai personalizate. Body Composition, cu măsurători fizice cheie (precum masa musculară scheletică, rata metabolică bazală, apa corporală și procentul de grăsime corporală), oferă o imagine de ansamblu asupra corpului și nivelului de fitness al utilizatorului. 

O nouă funcționalitate, Personalized Heart Rate Zone, analizează capacitățile fizice și definește cinci niveluri optime de intensitate pentru alergare, ajutând utilizatorii să-și stabilească propriile obiective în funcție de abilitățile lor – de la arderea grăsimilor la antrenamente intense. Noua funcție Track Run înregistrează alergările utilizatorului pe o pistă, în timp ce Custom Workout permite utilizatorilor să-și construiască și să-și creeze rutina de antrenament personalizată.

Disponibilitate

Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic vor putea fi precomandate în anumite piețe începând cu 26 iulie, urmând ca disponibilitatea generală să înceapă pe 11 august.

Galaxy Watch6 va fi disponibil în variantele de 44 mm în Graphite și Silver și în 40 mm în Graphite și Gold. Galaxy Watch6 Classic, cu ramă rotativă, va fi disponibil în Black și Silver în 43 mm și 47 mm.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite