Samsung lansează Galaxy S23 FE în România

0
Publicat:

Samsung lansează în România Galaxy S23 FE, smartphone cu finisaje premium, afișaj elegant și design unitar al camerelor, la un preț mai accesibil. În plus, noul smartphone folosește materiale reciclate în construcție și în ambalaj. 

Samsung Galaxy S23 FE.
Samsung Galaxy S23 FE.

Galaxy S23 FE poate capta fotografii și videoclipuri de calitate datorită lentilei cu rezoluție de 50MP și zoom-ului optic 3X. La lăsarea întunericului, funcția Nightography de pe Galaxy S23 FE permite realizarea unor selfie-uri și portrete clare în culori realiste. Cu stabilizare digitală avansată a imaginii (VDIS), pot fi făcute fotografii stabile în mișcare folosind camera din spate cu stabilizator optic de imagine (OIS).

Când vine vorba de crearea de conținut ușor de distribuit, Galaxy S23 FE este un dispozitivul potrivit. În Modul Profesional, timpul de expunere, diafragmă, ISO și multe altele pot fi ajustate manual în funcție de preferințe. Poți realiza imagini personalizate cu aplicația Camera Assistant. Galaxy S23 FE are instrumente de editare alimentate de IA.

Pentru jocuri și streaming, procesorul Exynos 2200 (4 nm) al lui Galaxy S23 FE face ca fiecare acțiune să fie rapidă și fluidă, cu o cameră de vapori care ajută la controlul căldurii și menținerea performanței. Bateria de 4.500mAh se ajustează intuitiv pentru a economisi energie, încărcându-se până la 50% în doar 30 de minute cu un adaptor de 25W. Toată această putere prinde viață pe un ecran Dynamic AMOLED 2X de 6,4 inchi (16.2 cm), luminos și fluid. În funcție de mediul înconjurător, tehnologia Vision Booster de pe Galaxy S23 FE detectează automat condițiile de iluminare puternică, menținând ecranul la fel de plin de culoare ca modelele flagship.

Materiale

Galaxy S23 FE utilizează o varietate largă de materiale reciclate găsite atât în componente interne, cât și externe ale dispozitivelor, inclusiv aluminiu și sticlă reciclate din pre-consum, și plastic reciclat din plase de pescuit, butoaie de apă și sticle PET abandonate.

Pentru Galaxy S23 FE, Samsung asigură patru generații de actualizări de sistem de operare și cinci ani de actualizări de securitate. Pentru a îmbunătăți longevitatea, utilizatorii pot, de asemenea, să profite de programe precum Samsung Care+, un serviciu de asistență pentru daune accidentale, reparații și multe altele.

Disponibilitate

Galaxy S23 FE este disponibil începând de la 3,499 lei în culorile: Mint, Cream, Graphite și Purple.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite