One UI 6, în varianta Beta, disponibilă pentru utilizatorii seriei Galaxy S23

0
Publicat:

Samsung a anunțat pe 11 august lansarea programului Beta One UI 6 pentru utilizatorii seriei Galaxy S23. Bazat pe Android 14, One UI 6 permite o experiență mai prietenoasă aducând îmbunătățiri aplicațiilor și caracteristicilor Samsung, un design simplificat și opțiuni extinse pentru personalizare.

One UI 6 Beta Quick Panel.
One UI 6 Beta Quick Panel.

Programul Beta este un precursor important pentru lansarea publică, deoarece permite colectarea și încorporarea feedback-ului real din partea utilizatorilor, asigurându-se că actualizarea oficială a software-ului oferă cea mai bună experiență posibilă.

Acces simplificat

Multe elemente ale One UI 6 au fost ajustate pentru a crea un aspect și o senzație mai moderne, cum ar fi noul font implicit și noile emoji-uri din tastatura Samsung. Quick Panel a fost reimaginat cu o configurație actualizată, care facilitează utilizatorilor accesul la funcțiile pe care le folosesc cel mai des. Acum este mai ușor să ajustezi vizibilitatea ecranului în mișcare, deoarece bara de control a luminozității este disponibilă implicit în Quick Panel. Mai mult, există și o nouă opțiune de acces instantaneu în Quick Panel, care oferă acces mai rapid la setări cu o singură glisare în jos în colțul din dreapta sus al ecranului.

Mai multe modalități de personalizare

One UI 6 vine modalități noi de personalizare a experienței Galaxy pe baza obiceiurilor și preferințelor utilizatorilor. De exemplu, acum este posibil să setezi diferite tipuri de lock screen în funcție de Modurile și Rutinele specifice, precum o fotografie liniștitoare cu o pădure în modul Somn. Există, de asemenea, un nou widget personalizat pentru cameră, care le permite utilizatorilor să preselecteze un mod de cameră și o locație pentru salvarea fotografiilor – precum modul portret și un folder special pentru fotografii de tip portret.

Acces la Beta One UI 6

Aceste inovații sunt doar câteva dintre îmbunătățirile aduse de One UI 6. Pe lângă estetica îmbunătățită și nivelurile mai ridicate de personalizare, actualizarea software simplifică sarcinile cotidiene pentru a maximiza productivitatea. One UI 6 oferă, de asemenea, măsuri de securitate și confidențialitate.

Utilizatorii seriei Galaxy S23 sunt invitați să se alăture programului Beta One UI 6 și să fie printre primii care încearcă cele mai recente îmbunătățiri, împărtășindu-și feedbackul valoros. Programul este disponibil în Statele Unite, Germania și Coreea de Sud începând cu 11 august.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite