Samsung la MWC2023: smartphone-uri, gaming, laptopuri și sustenabilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung prezintă cele mai noi produse și servicii, precum Galaxy S23 Ultra și Galaxy Book Ultra, în cadrul Mobile World Congress (MWC) din Barcelona, ​​Spania, între 27 februarie și 2 martie, 2023.

Standul Samsung MX (Hall3, 3I10) la MWC 2023. FOTO Samsung
Standul Samsung MX (Hall3, 3I10) la MWC 2023. FOTO Samsung

Standul Samsung aflat în pavilionul 3 al târgului pare cel mai mare de la acest eveniment, nu am parcurs încă toate pavilioanele, și totodata este inundat de smartphone-uri din seria S23 și alte dispozitive, dar și mici spații tematice unde poți testa capabilitățile camerelor foto în diverse scenarii: de noapte, portret, astrofotografie etc.   

Un scurt video înregistrat cu S23 Ultra cu standul Samsung.

Vizitatorii standului pot testa noile funcții ale camerei Galaxy S23 Ultra, precum capabilitățile Nightography prin intermediul senzorului Adaptive Pixel de 200MP, precum și fotografii portret cu ajutorul AI Stereo Depth Map. 

image

În partea dreaptă a standului am participat la o competiție de Asphalt 9 pe S23 Ultra, apoi am filmat și fotografiat monitoarele curbate de gaming din seria Odissey.

Seria S23 vine în cutii reciclabile și folosește materiale reciclate în corpul smartphone-urilor.
Seria S23 vine în cutii reciclabile și folosește materiale reciclate în corpul smartphone-urilor.

În partea centrală a standului pe ”Android Avenue”este un segment dedicat susetnabilității, ecologiei și undeva mai în stânga chiar sunt expuse părți dintr-un smartphone și o ”trusă de scule” cu care îți poți repara singur smartphone-ul.

image

Prin programul gen "DIY" (do it yourself) repară-ți singur smartphone-ul este creat de Samsung în parteneriat cu iFixit poți să îți schimbi ecranul, spatele smartphone-ului și mufa USB-C. Sculele și informațiile necesare / ghidajul pentru reparație sunt furnizate de iFixit. Programul este deocamdată disponibil doar în Statele Unite.

La standul cu laptopuri Samsung Galaxy Book3. FOTO Adrian Pogîngeanu
La standul cu laptopuri Samsung Galaxy Book3. FOTO Adrian Pogîngeanu

În partea stângă a standului sunt noile laptopuri subțiri și performante Galaxy Book3 și spații dedicate segmentelor Smart Thing, IoT, sănătate etc.

Mai multe imagini de la standul Samsung MX (Hall3, 3I10) realizate cu Samsung Galaxy S23 Ultra.

Samsung va face, de asemenea, parte din standul Qualcomm (Hall3, 3E10), unde vizitatorii pot vedea la lucru performanța smartphone-ului Galaxy S23 Ultra, dotat cu noul Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy.

Iar la standul de ecrane Samsung (Hall 2, 2K40) poți vedea demonstrații privind durabilitatea sticlei ultra subțiri (UTG) de la Samsung, utilizată pe Galaxy Z Fold4.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite