Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung lansează astăzi, 15 martie, noile Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G, două smartphone-uri care vă vor ajuta să înregistrați videoclipuri stabile și clare sau să faceți poze de calitate bună chiar și în condiții de luminozitate scăzută și care oferă o autonomie mare a bateriei.

Smartphone-uri Samsung Galaxy A54 5G și A34 5G.
Smartphone-uri Samsung Galaxy A54 5G și A34 5G.

Foto-Video

Cu Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G puteți face fotografii mult mai clare, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, utilizând capabilitățile de Nightography și de inteligență artificială. Indiferent dacă doriți să faceți selfie-uri sau să intrați în apeluri video, Galaxy A54 va asigura detalii bogate datorită camerei frontale de 32 MP.

Noile smartphone-uri produc videoclipuri de o claritate ridicată, fără blur, datorită stabilizării optice a imaginii (OIS) și stabilizării digitale a imaginii video (VDIS) îmbunătățită. Chiar și atunci când filmați din mers, puteți fi siguri că rezultatul final va fi unul satisfăcător. Pentru aventuri nocturne sau în condiții de lumină scăzută, modul Night vă va ajuta să surprindeți și mai multe detalii datorită extinderii dimensiunii pixelilor camerei.

De asemenea, utilizatorii pot elimina acum umbrele și reflexiile nedorite pentru prima dată pe seria Galaxy A, datorită instrumentelor de editare îmbunătățite.

Ecran, conectivitate 5G, actualizări

Ambele dispozitive sunt echipate cu ecrane super AMOLED, de 6,4 inci pe Galaxy A54 5G și respectiv 6,6 inci pe Galaxy A34 5G. Ambele ecrane au fost îmbunătățite pentru o vizibilitate mult mai mare în exterior, chiar și în lumina puternică a soarelui. Cu Vision Booster îmbunătățit și o rată de reîmprospătare de 120Hz, ecranele vor funcționa bine indiferent de condițiile de iluminare ambiante.

Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G garantează, de asemenea, până la patru generații de actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate. Aceste caracteristici vă permit să aveți constant acces la cel mai recent software și la cele mai bune opțiuni de securitate, maximizând astfel ciclul de viață al smartphone-ului.

Securitatea datelor

Cu Samsung Knox, datele sunt păstrate în deplină siguranță datorită securității mobile oferite de aplicație. Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G vor oferi acces la panoul de control de securitate și confidențialitate, ceea ce facilitează vizualizarea și gestionarea modului în care aplicațiile vă stochează datele. Atunci când doriți să partajați în siguranță fișiere importante care conțin informații sensibile sau personale puteți folosi Private Share. Această opțiune permite partajarea fișierelor doar către destinatarii selectați în limite de timp bine definite, iar capturile de ecran sunt dezactivate.

Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G sunt compatibile cu ecosistemul Samsung Galaxy și oferă conectivitate puternică între dispozitive. Utilizatorii pot obține 100 GB spațiu de stocare în cloud și pot face  back up la fotografii pe OneDrive, utilizând pe o perioadă de probă de șase luni Microsoft 365 Basic, accesibilă pe Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G. 

Disponibilitate

Galaxy A54 5G va fi disponibil în patru opțiuni de culoare, precum Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome White. Galaxy A34 5G va fi disponibil în patru opțiuni de culoare, precum Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome Silver. Atât Galaxy A54 5G, cât și Galaxy A34 5G vor fi disponibile în martie, începând cu piețele selectate din Europa și Asia de Sud-Est.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite