Samsung anunță QLED Q80C, televizor smart cu diagonala de 98" (249 cm)

0
Publicat:

Samsung a anunțat extinderea gamei sale de televizoare premium prin lansarea în Europa a noului televizor QLED Q80C de 98 de inci (249 cm), cu un procesor un procesor Neural Quantum 4K ce utilizează tehnologia AI Upscaling.

Samsung QLED Q80C.
Samsung QLED Q80C.

În combinație cu tehnologia Quantum HDR+, noul televizor oferă un negru mai profund și o luminozitate corespunzatoare pentru a putea observa până și cele mai mici detalii.

Tehnologia Quantum Dot, cu 100% volum de culoare, validat PANTONE, oferă scene pline de culori vibrante. Modul EyeComfort, o setare inteligentă a imaginii, concepută pentru a regla automat luminozitatea și tonul ecranului pe baza unui senzor de lumină încorporat și a informațiilor pe care le are referitoare la cantitatea de lumină naturală din încăpere, contribuie la reducerea oboselii vederii. Astfel, dacă telespectatorii se uită la televizor seara, modul EyeComfort va activa reductorul nivelului de lumină albastră pentru ca imaginile să fie mai calde și mai confortabile pentru ochi.

Designul SuperSlim al televizorului 98 Q80C se potrivește în orice casă sau încăpere spațioasă. Designul este completat de o experiență imersivă, similară unei experiențe cinematografice 3D, cu sunet la calitate datorită sistemului Dolby Atmos. 

Samsung a inclus în toate televizoarele NEO QLED ale anului 2023 tehnologiile sale de top, începând cu Quantum Matrix, o inovație în materie de claritate a imaginii și control al luminii. Un procesor dotat cu inteligență artificială, Neural Quantum Processor, care optimizează experiența de vizionare, indiferent de calitatea originală a filmării. Cu ajutorul tehnologiilor Dolby Atmos și a OTS (Object Tracking Sound). Funcția Q-Simphony asigură o calitate audio ridicată, permițând utilizarea simultana atat a difuzoarelor televizorului cat si a soundbar-ului, atunci cand utilizatorii ataseaza un soundbar Samsung Seria Q.

Opțiunile Shape Adaptive Light Control (controlul precis al luminii, fără “efect de blooming” și cu un contrast precis) și Real Depth Enhancer Pro (AI detectează zonele pe care se concentrează ochii și îmbunătățesc profunzimea imaginii), sunt disponibile pe noile televizoare Neo QLED 8K și 4K.

Toate televizoarele Samsung 2023 sunt dotate cu Samsung Smart Hub, o platformă care centralizează toate opțiunile de divertisment, într-un singur loc.

Noul QLED de 98" (249 cm), dispoinibil în România

Modelul Q80C este deja disponibil în România pentru precomandă. La achiziționarea noului QLED Q80C de 98 de inci (249 cm) în perioada 10 iulie – 26 iulie, consumatorii beneficiază de livrare și instalare gratuită, de posibilitatea de plată în rate fără dobândă și de perioadă de retur extinsă la 60 de zile. Aceștia vor primi gratuit un soundbar și un suport de TV de perete.

Noul QLEd va fi lansat oficial pe 27 iulie 2023.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite