Bixby, asistentul vocal de la Samsung, primește noi actualizări

0
Publicat:

Samsung aduce noi actualizări pentru Bixby, asistentul vocal al companiei, spre exemplu recunoașterea îmbunătățită a limbajului și un control mai mare asupra experienței mobile a utilizatorului.

image

Ultimele actualizări Bixby aduc mai multe caracteristici noi și îmbunătățiri care le permit oamenilor să își personalizeze experiența de utilizare, incluzând noua opțiune Bixby Text Call în limba engleză. Acum, vorbitorii de limba engleză pot răspunde la apeluri de oriunde tastând un mesaj pe care Bixby îl convertește în format audio și îl comunică apelantului direct în numele lor.

Utilizatorii pot personaliza și vocea Bixby Text Call. Folosind Bixby Custom Voice Creator , utilizatorii pot înregistra diferite propoziții pentru Bixby pentru a analiza și a crea o copie generată de AI a vocii și tonului lor.

Disponibilă în prezent în limba coreeană, această voce generată urmează să fie compatibilă și cu alte aplicații Samsung, dincolo de apelurile telefonice. Iar pentru cei care doresc să-și personalizeze cuvântul de trezire, Bixby acceptă acum această opțiune din setări. 

Bixby poate oferi acum o mai bună adaptare la nevoile utilizatorilor prin introducerea de noi scenarii, inclusiv redarea muzicii în funcție de tipul de exerciții din Samsung Health sau în funcție de planurile din Calendar.

În prezent, Bixby poate înțelege mai bine contextul și asocia cuvintele utilizate anterior în interacțiuni. De exemplu, utilizatorii Bixby pot da drumul mai întâi unui antrenament pe Samsung Health și apoi îi pot cere lui Bixby să redea muzica care se potrivește cel mai bine cu setul de exerciții doar rostind sintagma "Redați muzică pentru acest antrenament".

În plus față de aceste caracteristici noi, Samsung a extins și suportul Bixby’s on-device AI . Utilizatorii pot rula comenzi cheie în întregime offline, cum ar fi setarea unui cronometru, realizarea unei capturi de ecran sau pornirea lanternei.  Prin integrarea AI pe dispozitiv cu aplicațiile sale native, Samsung a reușit să-și extindă în continuare opțiunile de limbă și capabilitățile la nivel de dictare vocală bazată pe AI.  

Disponibilitate

Versiunea îmbunătățită Bixby este disponibilă pentru utilizatorii Samsung Galaxy din februarie printr-o actualizare de software.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite