Articol publicitar

Samsung și-a prezentat noua gamă de produse conectate la primul Samsung Summit european

Publicat:

Primul eveniment Samsung Summit European a avut loc în Frankfurt, Germania și a oferit invitaților prilejul de a vedea și testa în premieră cele mai noi produse al companiei, de la televizoare la electrocasnice.

Evenimentul a debutat cu prezentarea de presă Samsung Media Day, unde au fost abordate cele mai noi tendințe de business pentru acest an din partea companiei coreene, cu accent pe conectivitate și sustenabilitate.

Aici au fost prezente cele mai noi produse Samsung, în frunte cu cea mai nouă generație de televizoare ale companiei, alături de care s-au aflat soundbar-urile din seriile Q și S, dar și electrocasnice, precum mașini de spălat, cuptoare și aspiratoare care profită de cele mai noi tehnologii și funcții de conectare pentru a oferi o experiență proaspătă și un consum redus de energie.

Prezentarea de presă a fost urmată de Tech Seminar, unde invitații au luat contact cu noile produse și au putut discuta cu experții și cercetătorii companiei, chiar la sediul Samsung Electronics din Germania.

În cadrul seminarului, aceștia au putut vedea îndeaproape calitățile noii game de televizoare Samsung a anului 2023, de la luminozitatea și contrastul foarte clar, la fidelitatea extraordinară a culorilor.

Samsung a lansat anul acesta noi modele QD-OLED, Neo QLED și MicroLED, cu ecrane mai mari și mai bune și cu rezoluții 4K respectiv 8K. Ambele modele noi QD-OLED sunt cu 25% mai eficiente energetic decât modelele de anul trecut.

Noile televizoare Samsung vin cu tehnologii de ultimă oră, precum funcția Auto HDR Remastering, care folosește inteligența artificială pentru a transforma în timp real, scenă cu scenă, conținutul SDR (Standard Dynamic Range) în DHR (High Dynamic Range).

Tot gamerii vor aprecia și monitorul Odyssey G95SC cu o diagonală de 49 de inch, care este, totodată, primul monitor OLED din lume cu un aspect al imaginii de 32:9.

Pentru un sunet impresionant, compania propune a treia generație de soundbar-uri Q-Symphony, care se sincronizează cu difuzoarele televizoarelor pentru a oferi un sunet 3D mai detaliat - sunetul surround este transmis de difuzoarele televizoarelor, în vreme ce dialogul este preluat de soundbar-uri.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite