Stiri despre proiect

  3960 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cluj: Apă „bună” de 43 de milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: Apă „bună” de 43 de milioane de euro

  Lucrările de extindere şi modernizare a reţelelor de apă şi de canalizare din Cluj-Napoc au luat, teoretic, sfârşit. Ceremonia oficială de finalizare a lucrărilor la sistemul de alimentare cu apă şi de canalizare din Cluj-Napoca a avut loc astăzi, însă mici lucrări vor mai fi făcute şi în 2010.

 • Aurul de la Roşia Montană, negociat în Guvern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aurul de la Roşia Montană, negociat în Guvern

  Ministrul interimar al Economiei şi, totodată, cel desemnat pentru a deţine acelaşi portofoliu şi în viitorul Executiv, Adriean Videanu a declarat, vineri, că vrea să introducă proiectul Roşia Montană în programul de guvernare, precizând că va susţine demararea acestuia cât mai curând, mai ales în contextul actual în care preţul aurului pe plan mondial este în creştere.

 • Responsabilii programului ISPA somaţi de la Bucureşti să cheltuie banii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Responsabilii programului ISPA somaţi de la Bucureşti să cheltuie banii

  Directorul ACET, Ştefan Groza, spune că se fac presiuni mari de la capitală pentru recuperarea întârzierilor. Întâlnirea responsabililor programului de reabilitare a reţelelor de alimentare cu apă, canalizare şi a staţiei de tratare-epurare s-a lăsat cu promisiuni de finalizare a lucrărilor pănă la 31 decembrie 2010

 • Elevii au făcut artă din fructe, legume ori seminţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii au făcut artă din fructe, legume ori seminţe

  Elevii brăileni au făcut adevărate opere de artă din fructe, legume, boabe ori frunze. Din mânuţele lor iscusite au prins contur fel şi fel de figurine, sporul casei, flori, obiecte decorative, colaje ori dovleci sculptaţi.

 • FMI, chemat să ne facă bugetul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FMI, chemat să ne facă bugetul

  Deşi autorităţile de la Bucureşti declarau că proiectul de buget pe 2010 este gata, acesta trebuie să primească undă verde de la finanţatorii externi. Puţine lucruri se ştiu despre viitorul buget: o creştere economică de 0,5% şi un curs de schimb de 4,25 lei pentru un euro. Datele ar putea fi însă altele după plecarea FMI.

 • Bucureşti: La pas, pe strada lui Eliade
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: La pas, pe strada lui Eliade

  O plimbare cu ghid prin Bucureştiul mitic al scriitorului te-ar purta prin curţile caselor de secol XIX, pe urmele personajelor din nuvela „Pe strada Mântuleasa”.

 • S-a semnat contractul pentru strada Griviţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a semnat contractul pentru strada Griviţei

  Recent, s-a semnat contractul pentru reabilitarea străzii Griviţa, lucrări care se vor derula pe parcursul a 18 luni şi care vor consta în realizarea a patru benzi de circulaţie.

 • Târgu-Mureş:Reabilitare termică pentru 45 de blocuri în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Reabilitare termică pentru 45 de blocuri în 2010

  În viitor ar putea fi incluse în planul de reabilitare doar blocurile cu toate balcoanele închise ori deschise. În Târgu-Mureş sunt contractate 37 de blocuri în vederea reabilitării termice, cu o valoare a lucrărilor de 19,2 milioane de lei.

 • Homosexualii români au interzis la adopţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Homosexualii români au interzis la adopţii

  Proiectul de modificare a legii adopţiilor, pus în dezbatere publică astăzi, interzice cuplurilor formate din persoane de acelaşi sex să adopte copii. Potrivit documentului, "două persoane de acelaşi sex nu pot adopta împreună”.

 • Bucureşti: Circuit cultural pe strada Mântuleasa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Circuit cultural pe strada Mântuleasa

  Primăria Sectorului 2 şi Fundaţia Pro Patrimonio lansează mâine proiectul „Geografie mitică bucureşteană: Cartierul Mântuleasa“, prin care se urmăreşte includerea străzii Mântuleasa într-un traseu cultural.

 • Proiecte pentru trecut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiecte pentru trecut

  Imaginile de ieri ne-au arătat aruncaţi înapoi în timp cu 20 de ani. Ne batem în stradă pentru fantome.

 • Visuri de jumătate de miliard de euro la RATP
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Visuri de jumătate de miliard de euro la RATP

  Consultanţii străini au prezentat edililor programul de restructurare a regiei, însă şefii RATP nu ştiu de unde vor face rost de banii necesari îmbunătăţirii activităţii.

 • Bucureşti: Proiect pentru consilierea romilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Proiect pentru consilierea romilor

  Pe baza unui proiect PHARE, un număr de 400 de persoane de etnie romă au beneficiat de informare, iar 200 au fost consiliaţi în servicii specializate de asistenţă socială, piaţa muncii, obţinerea actelor de identitate şi de stare civilă, prevenirea şi combaterea discriminării.

 • Proiect educaţional la Universitatea din Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiect educaţional la Universitatea din Alba Iulia

  Astăzi, la Alba Iulia a avut loc lansarea unui proiect care urmăreşte corelarea învăţământului tehnic cu cerinţele de pe piaţa muncii în Regiunea de Dezvoltare Centru.

 • Arad: Proiect PHARE implementat de Direcţia Fiscală din Arad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arad: Proiect PHARE implementat de Direcţia Fiscală din Arad

  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală implementează proiectul cu titlul “Îmbunătăţirea abilităţilor tehnice ale funcţionarilor din cadrul Agenţiei Naţionale de Administare Fiscală prin instruirea şi certificarea ECDL Start”.

 • Patronii din turism pot depune proiecte pentru finanţare de la UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patronii din turism pot depune proiecte pentru finanţare de la UE

   „Obiectivul specific al acestui domeniu major de intervenţie îl constituie sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor productive şi a celor prestatoare de servicii care folosesc resursele naturale şi cele umane“, a precizat Gabriela Bobeanu, reprezentant al ADRNE.

 • Clujul ar putea avea primul parc de câini din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujul ar putea avea primul parc de câini din România

  Octavian Mureşanu, un student la peisagistică la Cluj, a conceput proiectul unui parc dedicat exclusiv câinilor, în piaţa Ion Agârbiceanu din cartierul Andrei Mureşanu. Laszlo Atilla, viceprimarul Clujului, susţine că un asemenea proiect ar putea fi pus în aplicare în oraşul de pe Someş, mai ales că Primăria nu a reuşit până acum să mulţumească proprietarii de câini.

 • Lucrările la Sala Polivalentă, de trei ori mai scumpe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucrările la Sala Polivalentă, de trei ori mai scumpe

  Execuţia lucrărilor la Sala Polivalentă  a ajuns să coste 100 milioane lei, triplu faţă de valoarea estimată iniţial. Autorităţile locale vor contribui doar cu 1,5 milioane lei, contravaloarea utilităţilor până în perimetrul clădirii.

Modifică Setările