Stiri despre proiect

  3963 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Erorile de la Palas, şterse cu maşina de vot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Erorile de la Palas, şterse cu maşina de vot

  Consilierii judeţeni au decis la începutul săptămânii eliminarea din patrimoniul judeţului a 4,5 hectare de teren. Miza votului este, de fapt, bucata de pământ de la ştrand, care a fost concesionată în 2004 de Primărie pentru proiectul imobiliar Palas.   

 • Craiova: Parcări supraterane lângă Parcul Tineretului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Parcări supraterane lângă Parcul Tineretului

  Primăria Craiova vrea să îi mulţumească pe vizitatorii celui mai nou scump parc din Bănie, aflat în Lunca Jiului. Edilii Băniei au în plan construirea a trei parcări supraterane la intrarea în Parcul Tineretului. Costul proiectului este de 20 milioane lei.

 • Edilii pun la dospit proiectul de la Ciric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Edilii pun la dospit proiectul de la Ciric

  Amenajarea zonei de agrement este pe punctul de a primi finanţare europeană, dar investiţia riscă să fie amânată. Primăria Iaşi ar putea să rămână fără o parte din terenul necesar pentru demararea proiectului de 12 milioane de euro.

 • Focşani: Moş Martin, urmărit prin GPS
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Moş Martin, urmărit prin GPS

  Agenţia de Protecţie a Mediului a lansat un proiect pentru studierea urşilor chiar şi în bârloguri. Proiectul are un rol dublu: conservarea populaţiei de urşi şi impunerea unor măsuri care să protejeze oamenii de agresivitatea acestor animale.

 • Promisiuni pentru Parcul Copiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Promisiuni pentru Parcul Copiilor

  Autorităţile locale vor să înceapă în sfârşit lucrările la cel mai mare parc din oraş, lăsat în paragină de scandaluri. Proiectul costă aproximativ două milioane de euro şi totul depinde de bugetul local care se dezbate în aceste zile.

 • Universitatea de Vest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Universitatea de Vest "Vasile Goldiș" Arad va colabora cu un colegiu din Nyiregyhaza

  O delegaţie a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a desfăşurat zilele trecute o vizită de lucru la partenerii din Ungaria, de la Colegiul din Nyiregyhaza. În cadrul întâlnirii s-au purtat discuţii referitoare la proiectul Phare CBC transfrontalier finanţat de către UE, de peste 350.000 euro, a cărui conferinţă inaugurală se va realiza la Arad, în luna februarie.

 • Proiect de bir pe averile foarte mari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiect de bir pe averile foarte mari

  Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a depus la Biroul Permanent al Camerei o propunere legislativă pentru instituirea unui impozit anual de 0,5% asupra averii persoanelor fizice, care depăşeşte pragul de 500.000 euro.

 • Bucureşti: Trei luni de viaţă eco în Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Trei luni de viaţă eco în Capitală

  Jurnalistul Magor Csibi vrea să aducă consumul său de energie cât mai aproape de zero în timpul experimentului.Trei luni fără apă caldă, televizor, carne, transport în comun şi multe alte elemente care ne fac viaţa mai uşoară şi mai frumoasă. Aşa încearcă Magor Csibi să trăiască în Bucureşti.

 • Telegondola din Pasul Vâlcan a făcut primul pas spre construcţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Telegondola din Pasul Vâlcan a făcut primul pas spre construcţie

  Primele piese destinate telegondolei din Pasul Vâlcan au ajuns în Valea Jiului, după ce administraţia locală de la Vulcan a reuşit să organizeze licitaţia pentru proiectul ce are ca scop transformarea zonei într-una turistică. Este vorba de primele subansamble ale instalaţiei de transport pe cablu.

 • Insula de Agrement îşi schimbă faţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Insula de Agrement îşi schimbă faţa

   Insula de Agrement din Bacău, unul dintre locurile preferate de relaxare ale localnicilor, va trece printr-un amplu proces de reabilitare şi modernizare.

 • VIDEO Franţa: Airbus doreşte să renunţe la varianta A400M
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Franţa: Airbus doreşte să renunţe la varianta A400M

  Un oficial al Airbus a declarat că producătorul aerian examinează varianta renunţării la cel mai mare avion militar european de transport A400M, la numai câteva săptămâni după un prim zbor reuşit de patru ore al prototipului, din cauza depăşirii bugetului proiectului cu mai multe miliarde de euro, informează marţi AP.

 • Constanţa: Luncaviţa a cucerit „Ţara lui Andrei“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Luncaviţa a cucerit „Ţara lui Andrei“

  Asociaţia Natura Zâmbeşte, în parteneriat cu autorităţile locale din Luncaviţa, judeţul Tulcea, este câştigătoarea programului „Ţara lui Andrei“, proiect de mediu iniţiat de o companie petrolieră.

 • Cetatea albaiuliană, o grădină urbană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cetatea albaiuliană, o grădină urbană

  Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat, în ultima şedinţă din acest an, proiectul „Cetatea Alba Carolina –o mare grădină urbană în mişcare“, în valoare de 1.000.000 de lei.

 • Politica de tineret, pusă la cale în Bănie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politica de tineret, pusă la cale în Bănie

  28 de tineri din şapte ţări europene au petrecut o săptămână în Craiov. Ei au redactat împreună Declaraţia Tinerilor „Speak Out!” prin care propun idei pentru implementarea noii politici europene de tineret, adoptată de Comisia Europeană.

Modifică Setările