Stiri despre galerie

  211 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • S-a deschis AtelierMix, galerie de artă online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a deschis AtelierMix, galerie de artă online

  Galeria online de artă AtelierMix.ro s-a lansat, ieri, pe piaţă şi îşi propune să îndrepte un public cât mai larg către consumul de artă şi să vină în întâmpinarea celor care vor să-şi personalizeze locuinţa cu obiecte de artă autentice.

 • Ovi, descoperit şi promovat de Adevărul de Seară Botoşani!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ovi, descoperit şi promovat de Adevărul de Seară Botoşani!

  Au trecut cu bine de semifinală şi acum vor fi susţinuţi cu galerie la terasa localului unde cei doi au încântat publicul botoşănean în urmă cu două luni. Nu doar cei doi reprezentanţi ai României la Eurovision sunt încercaţi de emoţii. Concetăţenii lui Ovi aşteaptă cu nerăbdare Finala Eurovision şi sunt convinşi că acesta va ieşi învingător împreună cu Paula Seling.

 • Galeria Farului are interdicţie la Tulcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galeria Farului are interdicţie la Tulcea

  Autorităţile tulcene au anunţat clubul constănţean că nu va permite accesul susţinătorilor echipei Farul pe stadionul Delta, după incidentele petrecute la ultima întâlnire dintre cele două echipe.

 • Ce ne tulbură la pictura anilor '90?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ne tulbură la pictura anilor '90?

  La Galeria de Artă a Municipiului Bucureşti este deschisă o expoziţie de pictură a anilor ‘90. „10 pentru deceniul X“ cuprinde lucrări a 10 artişti cât pentru 10 ani de nebuloasă şi miraculoa-să tranziţie. Mai ţineţi minte anii ‘90? Despre pictura acelor ani niciun critic sau teoretician de artă nu s-a încumetat să scrie până acum.

 • „Facultatea“ de artă din comuna Jilava GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Facultatea“ de artă din comuna Jilava GALERIE FOTO

  Gardurile din sârmă ghimpată şi zidurile gri ale Penitenciarul Jilava care separă condamnaţii de restul lumii nu au îngrădit şi imaginaţia puşcăriaşilor. Traficanţii, criminalii şi tâlharii cu ani grei de puşcărie „în cârcă“ au transformat curtea închisorii într-o mică galerie de artă urbană. 

 • Licitaţii & Galerii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Licitaţii & Galerii

  Un diamant albastru de 5,16 carate a fost cumpărat de un bijutier londonez pentru suma de 6,4 milioane de dolari, în cadrul unei licitaţii care a fost organizată la Hong Kong, de casa Sotheby's, informează AFP, citată de Mediafax

 • Confucius în Manhattan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Confucius în Manhattan

  Galeria Institutului Chinez din Manhattan, New York, găzduieşte o expoziţie în premieră absolută în America. Este prima dată când reprezentanţa din SUA a unei instituţii culturale din China organizează un eveniment care pune în lumină personalitatea şi posteritatea înţelep-tului considerat inaugu-ratorul filosofiei chineze.

 • Licitaţii & Galerii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Licitaţii & Galerii

  Scrisoarea primei soţii a lui Napoleon, Joséphine (foto), în care aceasta afirma „Totul s-a sfârşit, va abdica", a fost vândută, cu 86.745 de euro, la o licitaţie ce a avut loc la Fontainebleau, la sud de Paris, şi care a reunit o colecţie de 50 de scrisori ale împărătesei, potrivit AFP, citată de Mediafax.

 • ”Taurii furioși” au ”pichetat” astăzi Stadionul Municipal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ”Taurii furioși” au ”pichetat” astăzi Stadionul Municipal

  Peste 50 de suporteri băcăuani au scandat  împotriva Primăriei Bacău și a lui Romeo Stavarache, considerat vinovat pentru soarta "galben-albaștrilor. Aceștia îl acuză pe edilul șef al orașului că nu și-a respectat angajamentele față de club.

 • Licitaţii & Galerii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Licitaţii & Galerii

  160 de lucrări de artă postbelică şi contemporană din Colecţia Peter Stuyvesant s-au vândut de curând cu un preţ-record de 13,6 milioane de euro, potrivit Reuters.

 • Fotografie cu certificat de garanţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fotografie cu certificat de garanţie

  În ultimii ani, arta fotografică autohtonă a ajuns să semene din ce în ce mai mult cu un „nou val“. Nicu Ilfoveanu, Bogdan Bordeianu, Vlad Petri, Bogdan Gîrbovan, Michele Bressan şi  Lucian Bran expun, începând de astăzi, la UNA Galeria. Ce îi aduce împreună la „Mostra“ este lansarea procedeului Digigraphie® în România.

 • PORTRET/ Orădeanul Teodor Tot este şeful galeriei rapidiste din Ardeal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET/ Orădeanul Teodor Tot este şeful galeriei rapidiste din Ardeal

  Teodor şi-a descoperit iubirea pentru Rapid acum 40 de ani. De atunci, nu a ratat niciun meci şi a câştigat un premiu de fidelitate din partea jucătorilor. Povestea de iubire dintre Teodor şi echipa Rapidului a început în 1970, când bărbatul avea doar 17 ani.

 • Puntea dintre lumi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puntea dintre lumi

  Galeria Veroniki Art din Bucureşti găzduieşte până la 17 martie expoziţia personală lui Ştefan Pelmuş, „Semnele duratei“. 60 de picturi şi desene marchează 60 de ani de viaţă şi 40 de ani de creaţie ai artistului.

 • Liviu Marcu a fost invitat să expună la New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liviu Marcu a fost invitat să expună la New York

  Deşi nu are studii de pictură, tablourile tânărului târgoviştean sunt apreciate în toată lumea. La 21 de ani, a primit aprecieri pozitive de la diferite personalităţi din domeniul artei.

 • Lumea dincolo de oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lumea dincolo de oameni

  Galeria Art Society găzduieşte retrospectiva „Viorel Mărginean“. În eleganta casă din strada Luca Stroici sunt expuse, până la jumătatea lunii martie, 60 de picturi şi desene ale cunoscutului artist.

 • Târgu-Mureş:Deveniţi membru al Galeriei FCM!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Deveniţi membru al Galeriei FCM!

  Returul se apropie, iar Orange Boys caută băieţi şi fete care să întărească inimoasa galerie mureşeană. Indiferent de vârstă, localnicii îşi pot susţine echipa de fotbal spre o promovare istorică în prima divizie a fotbalului românesc.

 • Gheorghe Stoichescu, stomatologul şef de galerie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gheorghe Stoichescu, stomatologul şef de galerie

  Cunoscut drept unul din cei mai mari susţinători ai naţionalei de fotbal a României, a dat tonul suporterilor la Campionatul European din Austria şi Elveţia din 2008.

 • Expoziţie cu vânzare la Galeriile „Frunzetti“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expoziţie cu vânzare la Galeriile „Frunzetti“

  Băcăuanii de toate vârstele au ocazia să vizioneze sâmbătă şi duminică, la Galeriile „Frunzetti“, o expoziţie de artă cu vânzare. Aici, cei care doresc să le ofere celor dragi un cadou de Sărbători pot opta pentru pictură, sculptură, care să ilustreze un peisaj de natură.

 • Pictorii nemţeni expun la Galeriile „Lascăr Vorel“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pictorii nemţeni expun la Galeriile „Lascăr Vorel“

  Galeriile „Lascăr Vorel“ din Piatra Neamţ găzduiesc în această perioadă a anului o nouă expoziţie colectivă a pictorilor nemţeni. Evenimentul a devenit deja o tradiţie în preajma sărbătorilor.

 • Simbolurile existenţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simbolurile existenţei

  Expoziţia „Marin Gherasim. Memoriei lui George Apostu“ este deschisă la Centrul Internaţional de Cultură şi Arte „George Apostu“. Organizată cu prilejul omagierii unuia dintre cei mai interesanţi sculptori români, care ar fi împlinit acum 75 de ani, manifestarea de la Bacău cuprinde 65 de picturi, realizate de Marin Gherasim între 1975 şi 2009.

Modifică Setările