Incendiu devastator la o casă din comuna Berceni. Opt persoane s-au autoevacuat VIDEO

0
Publicat:

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă dimineață, la o casă din comuna Berceni, județul Ilfov. Pompierii au intervenit rapid pentru limitarea pagubelor și asigurarea securității locuitorilor din zonă.

FOTO ISU București-Ilfov
FOTO ISU București-Ilfov

Conform comunicatului oficial transmis de ISU București-Ilfov, incendiul a fost raportat în jurul orei 03:28, la o locuință situată pe strada Zânelor. Echipajele de intervenție au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp posibil.

„În această dimineață, în jurul orei 03:28, pompierii ISU B-IF au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă situată pe strada Zânelor din comuna Berceni, județul Ilfov”, se menționează într-un comunicat, transmis de ISU București-Ilfov.

Incendiul a afectat un imobil cu regimul de înălțime parter, etaj și pod, pe o suprafață de aproximativ 300 mp, cu flăcările manifestându-se la nivelul etajului 1, podului și parțial la nivelul parterului. Pentru a limita rapid răspândirea focului la locuințele învecinate, pompierii au dispus dispozitivul de intervenție pe două laturi.

Înainte de sosirea echipajelor de intervenție, 8 persoane au reușit să se autoevacueze din imobilul afectat. Din fericire, intervenția rapidă a salvatorilor a prevenit consecințe mai grave.

„Până la sosirea echipelor de intervenție, din imobil s-au autoevacuat 8 persoane. În urma evenimentului o persoană cu atac de panică a fost asistată medical la fața locului, fără a fi transportată la spital”, se mai precizează în comunicat.

Pentru a face față situației de urgență, au fost mobilizate: 7 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție și salvare la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 05:55.

FOTO:

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite