Ianis Hagi și Elena Tănase, petrecere fastuoasă de Crăciun, la un local de lux din Capitală. Cine s-a numărat printre invitați FOTO

0
Publicat:

Petrecere de neuitat, în ziua de Crăciun, organizată de talentatul fotbalist Ianis Hagi și logodnica sa, Elena Tănase. Cei doi tineri au sărbătorit într-un cadru elegant al unui restaurant de lux din Capitală, iar lista de invitați a inclus mari nume din lumea sportului.

Ianis Hagi și Elena Tănase FOTO GSP
Ianis Hagi și Elena Tănase FOTO GSP

Povestea lor de dragoste a luat amploare în luna iunie a acestui an, când Ianis Hagi și-a surprins iubita cu o cerere în căsătorie romantică, desfășurată în inima Parisului.

După o primă petrecere organizată în luna octombrie, unde familiile celor doi tineri s-au cunoscut, Ianis Hagi a ales să profite de scurta pauză din programul său încărcat și să organizeze o petrecere memorabilă, de Crăciun, potrivit GSP.

Sute de invitați

Printre invitații de onoare s-au numărat legendarul Gică Hagi, care a fost însoțit de fiica sa Kira și de soția, Marilena. Lista a inclus aproximativ 400 de persoane, printre care s-au aflat și personalități precum Gică Popescu și părinții Simonei Halep.

Gică Hagi FOTO GSP
Gică Hagi FOTO GSP

Chiar și Gigi Becali, patronul echipei FCSB, și-a făcut apariția, contrar declarațiilor anterioare în care afirmase că nu va mai participa la astfel de evenimente.

Gigi Becali, surprins la petrecere FOTO GSP
Gigi Becali, surprins la petrecere FOTO GSP

Localul și meniul, atent alese

Petrecerea a avut loc la restaurantul Fratelli din București, iar atmosfera a fost una plină de bucurie și emoție. Ianis și Elena pur și simplu au strălucit: el a purtat un costum negru perfect asortat cu o floare roșie, iar ea a îmbrăcat o superbă rochie lungă, de culoare roșie.

Meniul evenimentului a fost un deliciu, oferindu-le invitaților o incursiune în tradițiile culinare românești. De la pastrama de curcan, brânzeturi și pastramă de porc, până la platouri generoase de carne și crudități, nimic nu a lipsit de pe masă.

Invitații nu au dus lipsă de nimic FOTO GSP
Invitații nu au dus lipsă de nimic FOTO GSP

Cu toate că trăiește o frumoasă poveste de iubire, Ianis Hagi a subliniat că nu îi place ca detaliile din viața sa intimă să devină publice.

„Îmi place să am relația privată, așa sunt în viața de zi cu zi. Relația noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea, suntem foarte fericiți. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie”, a declarat fotbalistul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite