Peste 200.000 de euro, descoperiți în bagajul unui bărbat, la Aeroportul Henri Coandă. De unde ar fi provenit FOTO

0
Publicat:

Polițiștii de frontieră de la Aeroportul Henri Coandă, împreună cu lucrătorii vamali, au făcut o descoperire surprinzătoare în bagajul de cală al unui bărbat. Acesta a încercat să introducă în țară, în mod ilegal, suma de peste 200.000 de euro cash.

Bancnotele erau ascunse în bagajul de cală FOTO Poliția de Frontieră
Bancnotele erau ascunse în bagajul de cală FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă, împreună cu lucrători vamali, au descoperit în bagajul de cală al unui bărbat, suma de 205.000 euro pe care persoana a încercat să o introducă ilegal în țară”, se arată în comunicatul de presă al Poliției de Frontieră.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția de Frontieră, incidentul a avut loc pe 1 martie, în jurul orei 14:00, când un bărbat, cetățean român în vârstă de 42 de ani, se pregătea să intre în țară din direcția Castellon - Spania. La un control amănunțit, autoritățile au descoperit în bagajul său de cală trei pungi care conțineau bancnote de 500, 200 și 100 de euro, totalizând suma de 205.000 euro.

Conform comunicatului emis de Poliția de Frontieră, bărbatul nu a putut justifica proveniența sumei de bani, iar există suspiciuni că aceasta ar putea fi produsul unor activități infracționale. Ca urmare, valuta a fost reținută în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite