Incendiu la un hotel din Centrul Vechi al Capitalei, pe Splaiul Independenței | FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit marți dimineață la un hotel din Centrul Vechi al Capitalei, pe Splaiul Independenței nr 2. Potrivit ISU, 20 de persoane au fost evacuate dintr-o clădire cu două etaje. Flăcările afectează acoperișul clădirii. Din primele informații, nu sunt victime.

UPDATE 08.52 Traficul rutier a fost reluat pe Splaiul Independenței.

UPDATE 08.35 ISU anunță că incendiul este localizat.


Potrivit pompierilor, suprafața afectată este de aproximativ 100 mp.

La fața locului intervin 8 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 autospecială SMURD, 1 autospecială de descarcerare, dar și Detașamentul Special de Salvatori.

Harta zonei afectate

Traficul rutier este închis în zonă

Având în vedere intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului de pe Splaiul Independenței nr. 2, Brigada Rutieră a dispus măsuri de restricționare a traficului rutier pe Splaiul Independenței, segmentul de drum cuprins între Str. Halelor și Calea Victoriei, respectiv bd. I.C Brătianu, de la strada Doamnei către Piața Unirii, traficul rutier fiind îndrumat prin Pasajul Unirii.

Pentru fluidizarea traficului, Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de vehicule care se deplasează în zona respectivă să folosească următoarele rute ocolitoare:

•Splaiul Independenței-Bd. Unirii-Bd. Libertății - Bd. Națiunile Unite - Pod Națiunile Unite Splaiul Independenței pentru a circula către Podul Hașdeu sau Calea Victoriei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite