Cristina Neagu împăcare emoționantă cu fanii Rapidului! Neagu a urcat în tribuna Rapidiștilor și a primit un cadou!

0
Publicat:

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din istoria naționalei României, a avut o împăcare emoționantă cu fanii Rapidului, după înfrângerea suferită de CSM București în Giulești.

Cristina Neagu în galieria Rapid FOTO: Facebook/handbalrapidbucuresti
Cristina Neagu în galieria Rapid FOTO: Facebook/handbalrapidbucuresti

Anul trecut în februarie, handbalul românesc a trecut printr-un moment neplăcut la un meci dintre CSM București și Rapid. Atunci, fanii Rapidului au lansat mai multe înjurături la adresa starului CSM București.

La un an distanţă, Cristina Neagu și fanii giuleștenilor au făcut pace. CSM București a pierdut meciul din Liga Florilor, scor 28-30.

Rapid a reușit să pună capat celor 58 de victorii successive pe care le-a reușit CSM București plan intern. Neagu nu a fost deranjată de scor și a urcat în tribuna giuleștenilor după ultimul fluier.

Cristina Neagu a fost bine primită în rândul suporterilor Rapidului și a primit cadou o eșarfă de la liderul galeriei rivale, arată mesajul de pe pagina giuleștenilor.

„Atâta timp cât suntem respectați - nu putem oferi înapoi decât respect! 

Cristina Neagu, aplaudată în Giulești!

Liviu Ungurean i-a oferit în această seară căpitanului CSM o eșarfă a Rapidului, în semn de respect pentru tot ce a făcut pentru handbalul românesc!

Atâta timp cât suntem respectați - nu putem oferi înapoi decât respect!

Hai RAPID!”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite