Stiri despre copil

  3872 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Depresia la copii, tot mai întâlnită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Depresia la copii, tot mai întâlnită

  Părinţii trebuie să se alarmeze atunci când copilul lor este trist de cel puţin două săptămâni, nu are chef de joacă şi nu poate fi înveselit. Grijile şi stresul părinţilor, precum şi absenţa acestora din viaţa copiilor au făcut ca numărul micuţilor diagnosticaţi cu depresie să fie tot mai mare în ultimii ani.

 • Bucuresti:Un copil de 2 ani a fost tăiat cu foarfeca de o asistentă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucuresti:Un copil de 2 ani a fost tăiat cu foarfeca de o asistentă

  Rareş Zainea, în vârstă de 2 ani, a fost dus de părinţii lui pentru un consult ortopedic la spitalul „Marie Curie“ (Budimex), ieri seară, în jurul orei 19.00. „A căzut duminică, în timp ce se juca prin casă. Mi-am dat seama că are ceva la umăr pentru că îl durea de câte ori îl atingeam“, povesteşte Daniela, mama lui Rareş.

 • Un copil de patru ani s-a înecat în hazna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un copil de patru ani s-a înecat în hazna

  Uluitor! Un copil în vârstă de patru ani a murit aseară după ce a căzut în wc-ul din curtea casei. Cumplita tragedie s-a petrecut în comuna Răteşti, după ce copilul a fost lăsat nesupravegheat.

 • Bucureşti: Prinţul Paul şi prinţesa Lia au un băieţel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Prinţul Paul şi prinţesa Lia au un băieţel

  Prinţul Paul al României şi prinţesa Lia au devenit astăzi părinţi. Copilul lor, Carol Ferdinand, s-a născut în această dimineaţă la Maternitatea „Regina Maria“ din Capitală şi a primit nota 10 la naştere.

 • Copil de doi ani ucis de monoxidul de carbon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copil de doi ani ucis de monoxidul de carbon

   Un copil de un an şi nouă luni din comuna Văleni a murit aseară asfixiat cu monoxid de carbon, după ce casa în care locuia cu părinţii a luat foc.

 • VIDEO Rod Stewart vrea copil la 65 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Rod Stewart vrea copil la 65 de ani

  Rockerul britanic doreşte să devină tată pentru a opta oară. Rod Stewart împlineşte astăzi 65 de ani. Starul are şapte copii cu cinci femei şi plănuieşte să-şi mărească familia.

 • Iaşi: Un copil a fost accidentat grav pe Bulevardul Nicolae Iorga
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Un copil a fost accidentat grav pe Bulevardul Nicolae Iorga

  În urmă cu câteva minute un copil a fost lovit în plin de o maşină în apropierea supermarketului Kaufland , de pe Bulevardul Nicolae Iorga. Un echipaj bde pe ambulanţă îi acordă îngrijiri medicale.  Vom reveni cu amănunte.

 • Ce le spunem copiilor despre sex?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce le spunem copiilor despre sex?

  Cum reacţionaţi dacă găsiţi un ambalaj de prezervativ în coşul de gunoi din camera fetei dumneavoastră de 16 ani? Ignoraţi, îi ţineţi o predică sau o lăudaţi? Sexologul american Laura Berman spune că e important să fiţi deschişi faţă de acest subiect chiar şi cu copiii foarte mici.

 • «Ajutor, copilul meu este deprimat!»
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  «Ajutor, copilul meu este deprimat!»

  Copilul nu mai comunică suficient şi are tendinţa de a se izola? Iată cum trebuie să te comporţi pentru a-l ajuta să depăşească această perioadă.

 • Botoşani: Părinţii fetiţei înecate într-un cazan de pe soba erau băuţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Părinţii fetiţei înecate într-un cazan de pe soba erau băuţi

  Deşi dormeau în aceeaşi încăpere în care s-a produs tragedia, părinţii nu au auzit zgomotele din momentul producerii tragediei. Ei sunt cercetaţi acum de ucidere din culpă iar Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a demarat o anchetă pentru a stabili dacă părinţii vor fi decăzuţi din drepturi.

 • Guvernul va disponibiliza 3.000 de angajaţi din sistemul social
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul va disponibiliza 3.000 de angajaţi din sistemul social

  Executivul adecis, în şedinţa de miercuri, disponibilizarea a 3.000 de angajaţi din cei 32.000 care activează la ora actuală în serviciile sociale. De asemenea, a adoptat standardele de cost pentru serviciile sociale destinate protecţiei şi pentru serviciile de promovare a drepturilor copilului, protecţiei speciale a persoanelor cu handicap şi protecţiei persoanelor vârstnice.

 • Copilul lovit de poliţistul beat a murit în spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copilul lovit de poliţistul beat a murit în spital

  Pe numele poliţistului s-au deschis mai multe anchete. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani aşteaptă soluţia dată de procurori în dosarul penal întocmit pe numele poliţistului în cauză pentru a se putea pronunţa cu privire la ce anume riscă acesta.

 • Bucureşti: Primul bebeluş din 2010, o fetiţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Primul bebeluş din 2010, o fetiţă

  Andreea-Delia a venit pe lume la doar zece minute după intrarea în noul an, la Maternitatea Spitalului Filantropia. Micuţa Andreea Delia Timnea are 3,6 kilograme şi este cel de al doilea copil al soţilor Ioana şi Răzvan Timnea, care mai au o fetiţă de doi ani şi jumătate.

 • Va fi Maradona din nou tătic la 49 de ani?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Va fi Maradona din nou tătic la 49 de ani?

  Presa din Argentina anunță că soția fostului fotbalist, cu 20 de ani mai mică decât el, a rămas însărcinată de câteva săptămâni.

 • Târgu-Mureş: Copil accidentat mortal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Copil accidentat mortal

  Moş Crăciun nu a mai venit anul acesta la un copil de opt ani din comuna Şăulia. Micuţul a fost accidentat mortal în Ajunul Crăciunului de un bărbat de 26 de ani, pe DJ 151/A, în afara localităţii Band.

 • Braşov: Prostituata cu HIV a devenit mamă responsabilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Prostituata cu HIV a devenit mamă responsabilă

  Fata, care la sfârşitul anului trecut a născut un băieţel infectat şi el cu HIV, şi-a schimbat radical atitudinea faţă de copilul ei. Tânăra de 14 ani îşi petrece sărbătorile împreună cu fiul ei, într-un centru din Constanţa.

 • Bucureşti: Micul „Mowgli“ are o mamă nouă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Micul „Mowgli“ are o mamă nouă

  Cristian, micuţul găsit de jandarmi înfometat, bătut şi murdar, într-un parc din Capitală, şi-a petrecut Crăciunul alături de doamna Elena, asistenta maternală. La 26 decembrie, „Mowgli” a împlinit trei ani şi, pentru prima dată în viaţa lui, a primit jucării şi dulciuri de la Moş Crăciun, Primăria Sectorului 2 şi ziarul „Adevărul”.

Modifică Setările