Roxana Hulpe a devenit mamă. „S-a întâmplat cea mai mare dintre minuni“. Ce nume are bebelușul

0
Publicat:

Pe 1 februarie, prezentatoarea Pro TV a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă.

Roxana Hulpe. îmbrăcată cu o rochie roșie, zâmbește
Roxana Hulpe a devenit mamă pentru prima oară FOTO Arhivă Adevărul

Micuța, care a primit din partea medicilor nota 10 la naștere, va purta numele Zora. „Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață. Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc“, a spus Roxana Hulpe când a aflat că este însărcinată.

Extrem de fericită și emoționată, Roxana a declarat, imediat după naștere, că venirea pe lume a Zorei a purtat-o printr-un carusel de emoții.

„Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii. Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăgioasă și minunată“, a mai spus prezentatoarea Știrilor Pro TV.

Roxna Hulpe s-a căsătorit în toamna anului trecut cu Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii festivalurilor Untold Şi Neversea.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite