Dorian Popa vrea să adopte un copil. Ce l-a făcut să se gândească la opțiune și ce îl sperie pe celebrul vlogger

0
Publicat:

Voggerul Dorian Popa, în vârstă de 35 de ani, își dorește să adopte un copil. Artistul a mărturisit pentru Ciao.ro că ar face acest lucru chiar dacă va avea propriul său copil.

Dorian popa și Cheluțu. FOTO Facebook
Dorian popa și Cheluțu. FOTO Facebook

După ce l-a salvat și adoptat pe Cheluțu, cățelul din rasa Bulldog francez care a devenit, la rândul lui, celebru, Dorian Popa s-a gândit și la posibilitatea de a înfia copil

„Mi-am dat seama cât de mult te poate iubi un suflet pe care îl salvezi de la pierzanie. De foarte multe ori m-am gândit și ce ar însemna să înfiezi un copil, să adopt un copil. Și dacă voi avea și copilul meu tot mă voi gândi în continuare și la adoptat pentru că dacă Dumnezeu mă va ține la fel de puternic financiar de ce să nu ajut un destin care are nevoie de chestia asta? a declarat Dorian Popa pentru ciao.ro.

„Ar fi bine să îl ajutați, zic!”

Voggerul a mărturisit pentru sursa citată că ceea ce îl sperie în legătură cu acest pas „este modus operandi, care am înțeles că este destul de anevoios în România în ceea ce privește adopția”.

„Dar dacă vrea Popa să adopte, ar fi bine să îl ajutați, zic!”, a mai spus Dorian Popa pentru Ciao.

Dorian Popa este antreprenor, cântăreț, actor, dar și influencer. În anul 2022 a avut mare succes în domeniul imobiliar și este mulțumit și mândru de averea pe care a strâns-o, pentru care spune că a muncit și muncește din greu.

Artistul a dezvălui, la finalul anului trecut, că nu credea vreodată că va ajunge la o asemenea bunăstare.

 „Îndeajuns de bogat încât să îi mulțumesc nespus Lui Dumnezeu și mai bogat decât credeam că voi fi la vârsta la care sunt și anume 34 de anișori”, a explicat cântărețul, care a vorbit și despre anul care aproape a trecut, într-un interviu tot pentru Ciao.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite