Trei decese, între care şi un copil, într-un accident petrecut pe „Drumul morţii“, E85, în Neamţ

0
Publicat:

Trei decese, printre care şi un copil, plus alte trei persoane grav rănite este bilanţul unui accident petrecut pe E85, căruia în Neamţ i se spune şi „Drumul morţii“, din cauza multitudinii evenimentelor.

Trei masini au fost implicate în coliziune FOTO ISU Neamț
Trei masini au fost implicate în coliziune FOTO ISU Neamț

Nedoritul incident a avut loc astăzi, 22 mai 2023, în jurul orei 13.00, pe drumul european 85 (DN2), în localitatea Secuieni. Au fost implicate trei autovehicule, care au intrat în coliziune. Conform primelor constatări, cauza accidentului ar fi o depăşire neregulamentară.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară, rezultând decesul a trei persoane, dintre care două majore şi un minor şi rănirea altor trei persoane“, a declarat inspector Ramona Ciofu, de la Poliţia Neamţ.

Toate cele trei persoane decedate sunt din municipiul Roman şi se aflau în unul dintre autovehiculele implicate în tamponare. Nu au fost transmise informaţii dacă erau din aceeaşi familie, sau nu. Datorită gravităţii accidentului, în acest caz a fost instituit Planul roşu de intervenţie.

O depășire neregulamentară ar fi cauza tragediei FOTO ISU Neamț
O depășire neregulamentară ar fi cauza tragediei FOTO ISU Neamț

Toate cele trei persoane decedate au rămas încarcerate în maşină. Traficul rutier pe sectorul de drum unde a avut loc tamponarea a fost blocat, necirculându-se nici în jurul orei 15.00. Se fac cercetărie cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite