Unei mame "influencer" i-a fost luat copilul de către serviciile sociale în urma unui clip revoltător postat pe internet

0
Publicat:

O așa-zisă glumă, devenită virală pe internet, a făcut ca unei mame din SUA să îi fie luat copilul, de către serviciile sociale. Totul a pornit de la un videoclip, în care protagoniștii sunt băiețelul de doi ani și jumătate și tatăl său. Acum, mama „influencer” plânge și spune că i s-a făcut o nedreptate.

Savannah Glembin, plânge pe TikTok după ce i-a fost luat copilul FOTO Captură TikTok
Savannah Glembin, plânge pe TikTok după ce i-a fost luat copilul FOTO Captură TikTok

În ultimele două zile, viața unei unei cunoscute mame „influencer” din Statele Unite s-a transformat într-un adevărat coșmar. Reprezentanții Registrului de Protecție a Copilului au decis să îi fie luat băiețelul, în vârstă de numai doi ani și jumătate, din cauza unui videoclip în care tatăl micuțului se joacă cu el, într-un mod ce pare a fi foarte periculos.

Gluma care l-ar fi pus pe copil în pericol

Savannah Glembin s-a confruntat cu reacții negative, după ce a postat un TikTok cu fiul ei învelit în folie alimentară, notează New York Post. Complet imobil cu brațele strânse în lateral, micuțul cade în timp ce lacrimile încep să-i curgă în ochi. Soțul lui Savannah, îmbrăcat în uniformă militară, este cel care „manevrează” copilul și pare să se amuze.

Joaca periculoasă a tatălui copilului
Joaca periculoasă a tatălui copilului

Dacă ai un copil morocănos toată ziua, aceasta este singura cale.”, spune Savannah, pe fundal.

„Mama influencer” spune că serviciile sociale i-au luat copilul după ce videoclipul a devenit viral.

Tot pe Tiktok, platformă unde este celebră, femeia cu ochii în lacrimi a făcut anunțul, în decursul zilei de luni.

Gunner a fost luat de lângă noi până când CPR (Registrul de Protecție a Copilului) ne va evalua casa pentru că am postat un videoclip în care soțul meu și fiul meu se joacă, a povestit Savannah, vizibil îndurerată.

Ea a insistat că fiul ei nu a fost „în niciun moment trist”.

Acel videoclip a fost denaturat într-un fel [și a făcut ca] oamenii să creadă că ne abuzăm copilul. Dar el râdea și zâmbea și a fost doar un lucru amuzant pe care l-a făcut Hank (soțul ei), pentru că Gunner intra în sobă în acea zi și a încercat să pună o furculiță într-o priză. Hank l-a înfășurat, într-un mod jucăuș în folie alimentară, arăta ca un castravete mic. În niciun moment nu a suferit sau a plâns. Nu ne-am răni niciodată fiul. El este cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat vreodată.”, a continuat mama băiețelului.

Într-o încercare de a-și emoționa urmăritorii ea a mărturisit faptul că Gunner a fost cea de-a patra ei sarcină, după ce a suferit trei avorturi spontane și este „lumina vieții ei”.

Am făcut o greșeală și nu merităm să ne fie luat copilul din cauza asta”, spune femeia.

Răspunsurile la videoclipul lui Savannah au fost amestecate. Mulți au continuat să-i spună mamei: „Internetul nu va uita niciodată”, în timp ce alții au susținut-o.

Femeia este urmărită, pe Tiktok, de peste un milion de oameni.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite