Vacanţă de coşmar pentru un băiat din Marea Britanie. Copilul a fost atacat de rechini în Caraibe

0
0
rechin foto shutterstock

Finley Downer, un băiat de 8 ani din Marea Britanie, a fost muşcat de picioare de trei rechini doică, în timpul vacanţei din Caraibe. Copilul a suferit o intervenţie chirugicală, iar acum este în siguranţă.

Michel, tatăl băiatului, a plecat cu Finley şi cele două surori ale sale, Lily, de 9 ani şi Emily, 12 ani, într-o vacanţă în Caraibe. Călătoria lor cuprindea vizitarea a cinci insule şi era inclus şi înotul ghidat cu iguane şi rechini doică pe insula Compas Cay din Bahamas.

Pe o insulă din apropiere, copiii au văzut mai mulţi rechini care înotau pe lângă oameni. Cei mici s-au alăturat grupului şi s-au aplecat să mângâie rechinii. Finley s-a aşezat cu picioarele în apă, fără să ştie că rechinii mâncau resturi aruncate de alţi turişti.

Tatăl copiilor a spus că: „Deodată am auzit un ţipăt puternic şi am văzut zeci de oameni care se apropie de Finley. Era atât de mult sânge. Îi atârnau bucăţi de piele. Fiul meu ar fi putut fi ucis”.

Băiatul a fost scos din apă de sora lui Lily şi a fost transportat de urgenţă la spital, unde a suferit o intervenţie chirugicală. În prezent, băiatul trebuie să meargă într-un cărucior cu rotile, până când i se vor vindeca rănile.

Directorul Exuma Escapes, serviciul pentru înotatul cu rechinii, a spus că cei mici au mers fără ghid într-o lagună care nu face parte din turul său, scrie DailyMail.

În lume


Ultimele știri
Cele mai citite