O femeie însărcinată şi un copil, printre victimele unui accident produs la ieşirea din Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră a fost blocată sâmbătă seara, între localităţile Râşnov şi Bran, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, printre victime fiind o femeie însărcinată şi un copil de 13 ani, au transmis ISU şi IPJ Braşov.

Un echipaj SMURD a acordat îngrijiri medicale victimelor FOTO Adevărul
Un echipaj SMURD a acordat îngrijiri medicale victimelor FOTO Adevărul

Femeia însărcinată se afla în stop cardio-respirator la sosirea echipajelor ISU şi SMURD, anunță Agerpres. Copilul în vârstă de 13 ani prezintă politraumatisme, iar o a treia victimă, un bărbat, are un traumatism la coloana vertebrală, au precizat reprezentanţii ISU Braşov.

Potrivit IPJ Braşov, la faţa locului au fost direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic, care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Din cauza poziţiei vehiculelor, circulaţia rutieră a fost blocată între staţiunea Râşnov şi satul Tohanul Nou, astfel că Poliţia Rutieră Braşov recomandă conducătorilor auto să aleagă ruta alternativă, respectiv DN 73A, prin oraşul Zărneşti.   

Familie de refugiați ucraineni, spulberată pe o trecere de pietoni din Galați. Femeia era însărcinată și a pierdut copilul

Doi cetățeni ucraineni, soț și soție, au fost grav accidentați de un șofer de 19 ani din Galați, în timp ce se aflau pe trecerea de pietoni. Femeia era însărcinată în 34 de săptămâni și, din păcate, a pierdut sarcina.

Potrivit IPJ Galați, accidentul a avut loc joi seară, 9 noiembrie 2023, pe bulevardul Brăilei, în zona intersecției cu strada General Alexandru Cernat. O mașină condusă de un gălățean i-a lovit pe cei doi ucraineni, refugiați în România din cauza războiului.

Un bărbat, cu vârsta de 19 de ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, a surprins și accidentat două persoane care s-au angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la semnalul de culoare galben intermitent a semaforului electric.

Femeia a pierdut sarcina

Victimele sunt o femeie, cu vârsta de 30 de ani, și soțul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetățenie ucraineană și beneficiari ai protecției temporare. 

„Este vorba de o femeie, cu vârsta de 30 de ani care a fost rănită grav și de soțul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetățenie ucraineană și beneficiari ai protecției temporare. Ambele victime au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate și au rămas internați. Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând, din păcate, decesul fătului”, a anunțat Poliția Galați.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite