Copilul de 10 ani din Vietnam rămas blocat într-o groapă de 35 de metri adâncime a fost declarat mort

0
Publicat:

Băiețelul în vârstă de 10 ani din Vietnam care a căzut în interiorul unui stâlp gol din beton de pe un șantier în noaptea de Anul Nou s-a stins din viață, a anunțat miercuri presa de stat din această țară, citată de Reuters.

Salvatorii au încercat să foreze şi să înmoaie terenul din jurul stâlpului Foto AFP
Salvatorii au încercat să foreze şi să înmoaie terenul din jurul stâlpului Foto AFP

Salvatorii au petrecut aproape 100 de ore de ore încercând să îl elibereze pe Ly Hao Nam din interiorul stâlpului din beton cu o lungime de 35 de metri și doar 25 de centimetri lăţime, dar fără succes, a declarat ziarul online VnExpress, citat de un oficial al guvernului local.

Autoritățile au stabilit că victima a murit și încearcă acum să recupereze cadavrul pentru înmormântare”, a declarat Doan Tan Buu, șeful adjunct al provinciei din sudul Vietnamului în care a avut loc tragedia.

Sâmbătă Nam a fost auzit strigând după ajutor la scurt timp după ce a căzut în nteriorul stâlpului gol din beton, la un șantier de pod din provincia delta Mekong, unde căuta fier vechi cu prietenii săi.

Miercuri prim-ministrul vietnamez Pham Minh Chinh a cerut salvatorilor și autorităților locale să mobilizeze toate echipamentele și forțele necesare.

Potrivit mass-mediei, salvatorii au încercat să foreze şi să înmoaie terenul din jur în încercarea de a trage stâlpul în sus şi de a scoate copilul afară.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite