Schimbul de mesaje dintre o mamă care căuta un asasin pentru a-i ucide fiul și complicele său. „Copilul este problema”

0
Publicat:

Două persoane au fost acuzate, într-un presupus complot de crimă, după ce o mamă a încercat să angajeze un asasin online pentru a-și ucide fiul de 3 ani. Femeia folosise un site de parodie, potrivit înregistrărilor judecătorești din Florida.

Jazmin Paez, femeia care a căutat un asasin plătit, pentru fiul său FOTO Captură Youtube
Jazmin Paez, femeia care a căutat un asasin plătit, pentru fiul său FOTO Captură Youtube

Jazmin Paez, în vârstă de 18 ani, a fost arestată pe data 18 iulie, după ce a depus o cerere pe rentahitman.com de a-și ucide fiul, potrivit anchetatorilor. În timp ce încerca să angajeze un asasin, Paez a trimis o adresă și o poză cu fiul ei. De asemenea, ea a furnizat și cuvintele de siguranță, pentru potențialul ucigaș, care au fost „Pune-mă antrenor”, scrie NBC News.

Creatorul site-ului a contactat poliția din comitatul Miami-Dade luna trecută, iar o anchetă a fost lansată imediat.

Un ofițer de poliție sub acoperire a pozat în potențialul asasin și a schimbat mai multe mesaje cu femeia. Ea a fost de acord să îi se plătească suma 3.000 de dolari pentru job.

Jazmin este acuzată de tentativă de omor și utilizarea ilegală a unui dispozitiv de comunicații. Avocatul ei nu a putut fi contactat, miercuri, pentru comentarii.

Complicele a fost, de asemenea, arestat

Totodată, Gamaliel Soza, în vârstă de 18 ani, a fost arestat luni și este acuzat de conspirație pentru a comite o crimă de gradul I și folosirea ilegală a unui dispozitiv de comunicații.

Gamaliel Soza, complicele femeii
Gamaliel Soza, complicele femeii

El a luat legătura cu tânăra mamă prin mesaje, cei doi vorbind despre uciderea fiului acesteia.

Copilul este problema. Sper să vezi că tot ce mi-am dorit a fost să te eliberez. Ți-am spus despre copil. Nu vei face nimic”, i-a spus tânărul.

Într-un alt schimb de texte dintre cei doi, Gamaliel Soza ar fi scris: „Fă-o și mă voi gândi să mă întorc”.

Avocatul lui a refuzat, de asemenea, să facă vreun comentariu.

Potrivit NBC South Florida, cauțiunea pentru Soza a fost stabilită la 15.000 de dolari. Un judecător i-a ordonat să nu aibă contact cu copilul sau cu cineva mai mic de 18 ani fără supraveghere, a informat postul.

Tânărul a fost arestat, în decursul zilei de luni FOTO Captură NBC
Tânărul a fost arestat, în decursul zilei de luni FOTO Captură NBC

Site-ul de parodie s-a mai confruntat, în trecut, cu astfel de situații. În luna aprilie, un agent al Gărzii Naționale Aeriene a fost acuzat că a aplicat pentru a fi asasin. Josiah Ernesto Garcia a aplicat pe site-ul web și a trimis documentul de identitate și un CV, potrivit Biroului Procuraturii SUA pentru Districtul Mijlociu din Tennessee.

Site-ul a fost creat în 2005, pentru a face publicitate unui start-up de securitate cibernetică. A fost apoi convertit într-un site de parodie cu mărturii false ale utilizatorilor, conform unei plângeri penale, în cazul lui Garcia.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite