Un copil de doi ani a fost rănit într-un accident produs de o șoferiță

0
Publicat:

Un copil de doi ani a fost rănit şi transportat la Camera de Primiri Urgenţe (CPU) a Spitalului de Pediatrie din Sibiu, după un accident produs de o şoferiţă care nu a păstrat distanţa de siguranţă în mers, informează Poliţia şi Inspectoratul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), scrie Agerpres.

SMURD FOTO: DSU (Arhivă)
SMURD FOTO: DSU (Arhivă)

Minorul a suferit un traumatism cranian şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD ajuns la faţa locului, apoi a fost transportat la Spitalul de Pediatrie „Luther”, a precizat informarea transmisă de reprezentanţii ISU Sibiu.

Accidentul s-a produs pe strada Calea Cisnădiei, iar la fața locului au intervenit un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de stingere şi una de descarcerare, menţionează sursa citată.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers. O conducătoare auto (26 de ani, domiciliată în judeţul Vâlcea) a intrat în coliziune cu o conducătoare auto (47 de ani, din Cisnădie), în urma accidentului rezultând vătămarea corporală a unui minor de 2 ani, care a fost transportat la spital”, a transmis şi Poliţia Sibiu.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite