Ultimele cuvinte ale băiețelului palestinian ucis în SUA cu 26 de lovituri de cuțit

0
Publicat:

Suspectul teribilei crime din Chicago, care a ucis cu sânge rece un copil de origine palestiniană și a rănit-o grav pe mama acestuia, obișnuia să-i ajute uneori, fiind chiar prietenos cu cei doi. Criminalul era proprietarul casei unde mama și fiul locuiau.

Copilul american de origine palestiniană (foto cairchicago.org)
Copilul american de origine palestiniană (foto cairchicago.org)

Joseph Czuba, în vârstă de 71 de ani, a fost arestat după ce poliția din Illinois a declarat că și-a atacat cu brutalitate chiriașii americani, mamă și fiu de origine palestiniană, copilul în vârstă de numai 6 ani fiind înjunghiat de zeci de ori.

Suspectul, Czuba, a fost acuzat de crimă motivată de ură, acesta folosind expresii anti-musulmane la momentul atacului, se arată într-un articol din Yahoo News

Copilul a fost înjunghiat de 26 de ori cu un cuțit militar

Wadea, în vârstă de 6 ani, a avut parte de un sfârșit crunt, fiind înjunghiat de 26 de ori cu un cuțit militar. Copilul a fost declarat mort după ce a fost transportat la spital în stare critică.

„Totul a fost ca o tortură. Nu am avut informații despre motivele care au dus la crimă, timp de patru ore. Aceste patru ore s-au simțit ca 40 de ani” a declarat Oday El-Fayoume, tatăl băiețelului.

Este greu să-mi imaginez acest bărbat ținând un cuțit pe cale să-mi înjunghie fiul. Mă tot gândesc că probabil fiul meu alerga spre el înainte de a fi înjunghiat, încercând să-l îmbrățișeze” a mai adăugat tatăl copilului.   

,,Sunt bine” au fost ultimele cuvinte ale copilului către mama sa

Tatăl băiatului, care a comunicat cu soția sa după atac, a spus că fiul său nu a țipat niciodată în timpul înjunghierii. Ultimele sale cuvinte către mama lui, potrivit tatălui, au fost „Sunt bine”.

Acum este este un înger. Până în acest moment, nu pot să-mi explic cum s-a putut întâmpla asta. Fosta soție și fiul meu l-au cunoscut și au avut o relație bună” a declarat tatăl copilului.

Din informațiile prezentate reiese că atacatorul era în relații bune cu victimele, acestea locuind la parterul casei pe care Czuba o deținea. Potrivit tatălui, proprietarul chiar făcuse tot posibilul să-i construiască băiatului o căsuță în copac și a ajutat la amenajarea unui loc de joacă pentru copilul de șase ani.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite