Laura Cosoi, însărcinată cu cel de-al patrulea copil, nu se simte bine: „Trec printr-o etapă de vulnerabilitate”

0
Publicat:

Laura Cosoi va da naștere celui de-al patrulea copil. La 42 de ani, vedeta a anunțat că este însărcinată din nou. Anunțul a venit la scurt timp după ce mama sa a murit. Actrița a mărturisit recent că nu trece printr-o perioadă prea bună.

Laura Cosoi este însărcinată cu cel de-al patrulea copil FOTO Facebook Laura Cosoi
Laura Cosoi este însărcinată cu cel de-al patrulea copil FOTO Facebook Laura Cosoi

Trebuie să mărturisesc că vă port o profundă recunoștință pentru faptul că îmi sunteți alături în această perioadă. Vă mulțumesc pentru bunătate, grijă, dragoste…am simțit fiecare cuvânt de încurajare venit din suflet. Trec printr-o etapă de vulnerabilitate, cu sentimente amestecate și încerc să iau fiecare lucru așa cum vine. Dar am inima plină, că vă am în viața mea! Mulțumesc!”, a spus actrița într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

În urmă cu aproape o săptămână, vedeta a postat o fotografie în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere. Laura Cosoi nu a anunțat însă și sexul bebelușului.

Laura Cosoi, copleșită de durere. Mama sa a murit: „Te iubim dincolo de viața asta”

„Mamica noastra dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, a scris Laura Cosoi pe Facebook, pe 19 decembrie 2023.

Relația profundă pe care Laura Cosoi o avea cu mama ei, Ligia, era una de susținere și încurajare constantă, potrivit Click!

Recent, artista a dezvăluit că a avut întotdeauna o legătură strânsă cu mama sa. Chiar dacă s-au confruntat cu unele schimbări atunci când vedeta s-a retras din dansul sportiv, relația lor a fost mereu specială.

Mama ei era foarte mulțumită de viața pe care Laura a ales-o.

Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat”, spunea actrița.

Amintim că Laura Cosoi a trecut în 2020 printr-o altă tragedie, atunci când şi-a pierdut tatăl, răpus de Covid. Și mama vedetei fusese punctul să-şi piardă viaţa, atunci când a fost diagnosticată cu cancer. 

Diagnosticul crunt l-a primit în anul 2008: cancer de col uterin. Ligia Cosoi ajunsese atunci întâmplător la spital, după 4-5 ani în care nu a avut nicio problemă de sănătate. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite