Stiri despre guvernare

  369 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Slugile sunt la putere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slugile sunt la putere

  PSD este o adunătură de slugi. Ce face partidul pentru slugile sale? Partidul le dă să mănânce: posturi şi funcţii foarte bine plătite în administraţie, favoruri, relaţii, cârdăşie şi oportunităţi pentru căpătuială.

 • Tudose a demisionat. Dragnea: „Un personaj veninos ne face mult rău. Nu voi mai propune niciun premier, am mână proastă. Nu demisionez“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tudose a demisionat. Dragnea: „Un personaj veninos ne face mult rău. Nu voi mai propune niciun premier, am mână proastă. Nu demisionez“ VIDEO

  Comitetul Executiv (CEX) al PSD, dominat de o majoritate covârşitoare pro-Dragnea, i-a retras sprijinul politic premierului Mihai Tudose, care a demisionat, fără să asigure interimatul. Astfel, Dragnea a trântit al doilea Guvern al PSD în decurs de un an. Marţi-dimineaţă, conducerea PSD va alege o nouă propunere pentru Palatul Victoria. În joc intră acum Klaus Iohannis, care va desemna un nou premier, nu neapărat de la PSD.

 • PSD - din
criză în criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD - din criză în criză

  Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte astăzi, cu aproximativ două săptămâni mai devreme decât el însuşi decisese că o va face, în încercarea de a găsi o soluţie crizei politice care îl macină.

 • PSD pentru o Românie prosperă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD pentru o Românie prosperă!

  O viziune asupra PSD. O analiză şi o invitaţie la dezbatere.                                                                        Dragi colegi social-democraţi, anul 2016 a adus cel mai categoric succes electoral al PSD din istoria sa, o confirmare a nevoii de politici social-democrate resimţite în societatea românească.

 • Bătălia pentru ciolan din PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătălia pentru ciolan din PSD

  Cât de complicate trebuie să fie problemele interne ale principalului partid de guvernământ de vreme ce unul dintre cei mai proeminenţi membri ai formaţiunii, preşedintele Comisiei SRI, dl. Claudiu Manda, nu-şi găseşte somnul şi în miez de noapte postează pe Facebook un apel în vederea convocării cât mai rapide a unui Comitet Executiv Naţional al PSD!

 • Băsescu: Răspunsul lui Carmen Dan, ridicol; PSD este incapabil de guvernare instituţională şi a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu: Răspunsul lui Carmen Dan, ridicol; PSD este incapabil de guvernare instituţională şi a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru România

  Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că răspunsul ministrului Interne Carmen Dan la acuzaţiile şi la cererea de demisie formulată de prim-ministrul Mihai Tudose este ridicol, remarcând că nici premierul nu îşi asumă decizia revocării, iar concluzia sa este că PSD este incapabil de guvernare instituţională şi a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru România.

 • Dansul baronilor şi
pedofilul poliţist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dansul baronilor şi pedofilul poliţist

  Agentul de Poliţie pedofil a fost identificat cu greu, iar în comunicatul oficial, MAI vorbeşte despre „şefi care au ascuns problemele sub preş“ care ar trebui să facă acum un pas înapoi. Dacă MAI recunoaşte probleme grave de sistem şi vorbeşte despre proasta gestionare a instituţiei, de ce a fost nevoie de apariţia cazului de pedofilie pentru a afirma că este nevoie de o reformă profundă şi de schimbarea unor şefi?

 • Fără
soluţie?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fără soluţie?

  Nu au prea avut parte cei care conduc astăzi PSD-ul de minivacanţa prilejuită de Ziua Naţională. Viaţa le-a impus să se mai sacrifice încă o dată. Urmând ca foarte curând să recupereze. Care în Brazilia, care în Maldive.

 • Soldaţii români, umiliţi de politicieni puşi pe căpătuială. Trimişi la moarte cu arme stricate, flămânzi şi operaţi pe viu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soldaţii români, umiliţi de politicieni puşi pe căpătuială. Trimişi la moarte cu arme stricate, flămânzi şi operaţi pe viu

  Documentele arată o realitate cruntă a participării României la Primul Război Mondial. Armata română a fost victima corupţiei politicienilor şi guvernanţilor din acea perioadă. Soldaţii au fost trimişi la moarte cu echipament prost, fără cartuşe, cu ofiţeri slabi şi laşi, dar mai ales cu hrană puţină şi fără asistenţă medicală.

 • Doar un stat paralel? Nu, zeci!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doar un stat paralel? Nu, zeci!

  Liviu Dragnea and co. vorbeau despre existenţa unui stat paralel în România. Nu e doar unul, sunt zeci de astfel de state paralele!

 • Fake news ruseşti cu sondaje „americane“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fake news ruseşti cu sondaje „americane“

  Imaginaţi-vă că vă aflaţi într-o cafenea pe malurile Tamisei sau a Senei, în piaţa centrală din Bruxelles sau Frankfurt, şi citiţi The Economist.

 • Se mişcă Strada. Cine-i provoacă pe români?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se mişcă Strada. Cine-i provoacă pe români?

  Pe măsură ce înaintăm spre iarnă, sunt tot mai multe semne că se mişcă Strada. Manifestaţiile de stradă par iminente şi ne anunţă că protestele populare sunt gata să explodeze oricând. Paiele pe foc sunt puse conştient sau inconştient de faptele, declaraţiile şi intenţiile politicienilor la putere.

 • Ponta: Tudose să preia conducerea PSD şi să guverneze bine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta: Tudose să preia conducerea PSD şi să guverneze bine

  Fostul premier Victor Ponta afirmă, într-o postare pe Facebook, că este bine că premierul Mihai Tudose rămâne în funcţie, dar consideră că acesta ar trebui să preia conducerea PSD, avertizând că dacă Liviu Dragnea va rămâne şef la partid, "lucrurile vor merge din rău în mai rău".

 • România intră în era instabilităţii politice accentuate?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România intră în era instabilităţii politice accentuate?

  Un mai mult decât bizar sondaj de opinie, realizat telefonic de un institut controlat de încă şi mai bizarul sociolog Marius Pieleanu, un ins ce dă semne că ar suferi de ubicuitate, executând un aiuritor slalom seară de seară pe la diverse televiziuni spre a face, când mai pe ascuns, când mai pe faţă, politică pesedistă clară, a pus pe jar, de câteva zile, încoace, principalul partid în mâna căruia se află frâiele guvernării.