Stiri despre guvernare

  377 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Unde ne ducem?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde ne ducem?

  „Suntem victime ale unor atacuri nedrepte ale propagandei securistoide. Mişcări de tip stalinist menite să ducă la o lovitură de stat şi la instaurarea unui nou guvern zero, guvern tehnocrat menit să taie pensiile şi salariile românilor. Sabotarea României şi încercări disperate de a opri implementarea planului de guvernare, plan de guvernare care a adus bani în buzunarele românilor“.

 • PSD începe să mârâie la ALDE: E din ce în ce mai greu să avem o administrare judeţeană şi o guvernare împreună cu ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD începe să mârâie la ALDE: E din ce în ce mai greu să avem o administrare judeţeană şi o guvernare împreună cu ei

  Senatorul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, fost preşedinte executiv al partidului, a declarat joi că devine din ce în ce mai greu ca PSD să aibă o administrare judeţeană şi chiar o guvernare împreună cu ALDE, el făcând această afirmaţie în contextul referirii la proiectul legislativ privind preluarea bălţii Ogrezeni-Grădinari-Bucşani în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu, relatează Agerpres.

 • „Nu este normal, dar nu trebuie să primească plicuri de la pacienţi!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Nu este normal, dar nu trebuie să primească plicuri de la pacienţi!“

  Câteva mii de angajaţi din sistemul de sănătate protestează la Bucureşti, ameninţând cu greva generală. Problema salarizării, dar mai ales starea de moarte clinică a sănătăţii sunt departe de a fi rezolvate. După întâlnirea cu managerii de spitale şi medicii, premiera Viorica Dăncilă a plecat în Israel cu Liviu Dragnea, să ia lumină! Este normal ca medicii să stea cu căciula în mână, la coadă, la uşa Guvernului?

 • Cât timp îi ia unui nou ministru să înveţe cum merg lucrurile la guvernare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât timp îi ia unui nou ministru să înveţe cum merg lucrurile la guvernare

  În România ne ia 20 de ani să facem un spital nou, 20 de ani să realizăm un tronson de metrou, 20-30-50 de ani să construim o autostradă, un pod suspendat, care înainte de a fi recepţionat ca finalizat, trebuie deja reparat, un pasaj subteran, ani şi ani să ridicăm o şcoală, o grădiniţă, un stadion, alţi ani să reparăm o lucrare de infrastructură, să reabilităm ceva.

 • Tăriceanu: Suntem la guvernare, dar mulţi dintre colegi au uitat că trebuie
să facă politică. Guvernarea nu aduce întotdeauna profitul pe care ni-l
dorim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu: Suntem la guvernare, dar mulţi dintre colegi au uitat că trebuie să facă politică. Guvernarea nu aduce întotdeauna profitul pe care ni-l dorim

  Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a vorbit, sâmbătă, la Conferinţa teritorială de alegeri a filialei Olt, despre colegii săi de partid care se concentrează prea mult pe partea administrativă a guvernării şi prea puţin pe politică. Acesta a precizat că principalul reproş pe care îl are pentru ei este că au uitat să comunice cu cetăţenii, explicând că „guvernarea nu aduce întotdeauna profitul pe care ni-l dorim”.

 • Turcan: Nu există altă variantă pentru România decât PNL. USR şi PMP nu au
oameni care să asigure o decizie politică solidă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turcan: Nu există altă variantă pentru România decât PNL. USR şi PMP nu au oameni care să asigure o decizie politică solidă

  Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a declarat, duminică, în cadrul Consiliului Naţional al partidului, că PNL este gata să guverneze România, afirmând că liberalii sunt „singura formaţiune politică care poate schimba destinul României” şi că USR şi PMP nu au oameni care „să asigure o decizie politică solidă”.

 • Nimicurile care ne distrug viitorul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nimicurile care ne distrug viitorul

  Este îngrijorător de-a dreptul că acest fenomen se află în creştere, iar când vom conştientiza gravitatea situaţiei, cât de mult ne afectează atenţia sporită pentru nimicuri, va fi cam târziu. Va fi  greu şi ne vor trebui mulţi ani să revenim la normalitate, să aşezăm lucrurile în matca lor firească, să acordăm atenţia cuvenită lucrurilor cu adevărat importante şi să punem la locul cuvenit valorile după care trebuie să ne ghidăm.

 • Slugile sunt la putere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slugile sunt la putere

  PSD este o adunătură de slugi. Ce face partidul pentru slugile sale? Partidul le dă să mănânce: posturi şi funcţii foarte bine plătite în administraţie, favoruri, relaţii, cârdăşie şi oportunităţi pentru căpătuială.

 • Tudose a demisionat. Dragnea: „Un personaj veninos ne face mult rău. Nu voi mai propune niciun premier, am mână proastă. Nu demisionez“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tudose a demisionat. Dragnea: „Un personaj veninos ne face mult rău. Nu voi mai propune niciun premier, am mână proastă. Nu demisionez“ VIDEO

  Comitetul Executiv (CEX) al PSD, dominat de o majoritate covârşitoare pro-Dragnea, i-a retras sprijinul politic premierului Mihai Tudose, care a demisionat, fără să asigure interimatul. Astfel, Dragnea a trântit al doilea Guvern al PSD în decurs de un an. Marţi-dimineaţă, conducerea PSD va alege o nouă propunere pentru Palatul Victoria. În joc intră acum Klaus Iohannis, care va desemna un nou premier, nu neapărat de la PSD.

 • PSD - din
criză în criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD - din criză în criză

  Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte astăzi, cu aproximativ două săptămâni mai devreme decât el însuşi decisese că o va face, în încercarea de a găsi o soluţie crizei politice care îl macină.

 • PSD pentru o Românie prosperă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD pentru o Românie prosperă!

  O viziune asupra PSD. O analiză şi o invitaţie la dezbatere.                                                                        Dragi colegi social-democraţi, anul 2016 a adus cel mai categoric succes electoral al PSD din istoria sa, o confirmare a nevoii de politici social-democrate resimţite în societatea românească.

 • Bătălia pentru ciolan din PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătălia pentru ciolan din PSD

  Cât de complicate trebuie să fie problemele interne ale principalului partid de guvernământ de vreme ce unul dintre cei mai proeminenţi membri ai formaţiunii, preşedintele Comisiei SRI, dl. Claudiu Manda, nu-şi găseşte somnul şi în miez de noapte postează pe Facebook un apel în vederea convocării cât mai rapide a unui Comitet Executiv Naţional al PSD!

 • Băsescu: Răspunsul lui Carmen Dan, ridicol; PSD este incapabil de guvernare instituţională şi a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu: Răspunsul lui Carmen Dan, ridicol; PSD este incapabil de guvernare instituţională şi a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru România

  Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că răspunsul ministrului Interne Carmen Dan la acuzaţiile şi la cererea de demisie formulată de prim-ministrul Mihai Tudose este ridicol, remarcând că nici premierul nu îşi asumă decizia revocării, iar concluzia sa este că PSD este incapabil de guvernare instituţională şi a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru România.

 • Dansul baronilor şi
pedofilul poliţist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dansul baronilor şi pedofilul poliţist

  Agentul de Poliţie pedofil a fost identificat cu greu, iar în comunicatul oficial, MAI vorbeşte despre „şefi care au ascuns problemele sub preş“ care ar trebui să facă acum un pas înapoi. Dacă MAI recunoaşte probleme grave de sistem şi vorbeşte despre proasta gestionare a instituţiei, de ce a fost nevoie de apariţia cazului de pedofilie pentru a afirma că este nevoie de o reformă profundă şi de schimbarea unor şefi?