Stiri despre volkswagen

  497 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Care este cea mai vândută maşină în Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care este cea mai vândută maşină în Europa

  Lider incontestabil al vânzărilor de mașini noi din Europa în 2011, dar și pe primul loc în rândul preferințelor românilor de mașini second hand în mediul online este Volkswagen Golf.

 • VIDEO Maşina care merge pe apă, gheaţă şi nisip
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Maşina care merge pe apă, gheaţă şi nisip

  Yuhan Zhang, un inventator chinez în vârstă de 21 de ani, a creat conceptul unei maşini Volkswagen care se poate deplasa atât pe şosea, cât şi pe apă, gheaţă sau nisip.

 • BlackBerry, interzis în afara orelor de program la Volkswagen
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BlackBerry, interzis în afara orelor de program la Volkswagen

  Sindicatul angajaţilor de la Volkswagen a câştigat o luptă cu şefii care are ca măr al discordiei telefoanele BlackBerry. Astfel, şefii au fost de acord să închidă serverele de mail în afara orelor de program, astfel eliminând seria interminabilă de mesaje pe care le primeşte orice angajat pe căsuţa electronică internă.

 • Mitul maşinii germane domină piaţa auto
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitul maşinii germane domină piaţa auto

  Românii preferă în continuare autoturismele – fie noi, fie second-hand – fabricate după anul 2000 de către producătorii germani. Volkswagen şi Opel sunt pe val.

 • Bruxelles-ul cere amendarea drastică a Germaniei pentru încălcarea regulilor UE: 30.000 de euro/zi pe cel puţin patru ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bruxelles-ul cere amendarea drastică a Germaniei pentru încălcarea regulilor UE: 30.000 de euro/zi pe cel puţin patru ani

  Comisia Europeană a decis să sesizeze din nou Curtea de Justiţie a UE pentru nerespectarea unei hotărâri anterioare a instanţei europene cu privire la „legea Volkswagen" în privinţa căreia Germania refuză să facă modificările cerute de Bruxelles de mai bine de zece ani. Ele se referă la un drept de veto al autorităţilor germane în bordul companiei, regulă care, în opinia Bruxelles-ului, încalcă libera circulaţie a capitalu

 • Maşinile cele mai căutate online la second-hand sunt Volkswagen şi Opel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maşinile cele mai căutate online la second-hand sunt Volkswagen şi Opel

  Mărcile auto Volkswagen şi Opel sunt cele mai tranzacţionate mărci pe piaţa second-hand în mediul online din România, anunţă adiministratorii bursei AutoIndex. Potrivit acestora, cele două mărci au înregistrat în ultimul an cele mai multe anunţuri publicate.

 • Accident grav pe Bulevardul 1 Mai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accident grav pe Bulevardul 1 Mai

  O șoferiță aflată la volanul unui Volkswagen a lovit un pieton între cele două treceri de pietoni din zona cuprinsă între Far și Billa.

 • FOTO Top zece cele mai vândute maşini din toate timpurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Top zece cele mai vândute maşini din toate timpurile

  Cele mai vândute autoturisme de-a lungul timpului sunt modelele Toyota Corolla, Volkswagen Golf şi Volkswagen Beetle, la nivel global fiind livrate cumulat peste 85 de milioane de unităţi de la începerea producţiei.

 • Românii preferă maşinile mai mari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii preferă maşinile mai mari

  Statisticile importurilor auto din primul semenstru arată că românii au preferat maşinile voluminoase în detrimentul celor ieftine. Volkswagen Tiguan, Hyundai ix35 şi Mitsubishi ASX sunt cele mai vândute SUV-uri de import din primele şase luni ale acestui an.

 • Piaţa auto din România continuă să frâneze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piaţa auto din România continuă să frâneze

  Înmatriculările de autoturisme noi au înşelat aşteptările specialiştilor pieţei auto şi au scăzut în prima jumătate a anului cu 13,3% faţă de aceeaşi perioadă din 2010. Dacia continuă să ocupe primul loc în topul înmatriculărilor de autoturisme noi, însă scăderea înregistrată de producătorul autohton este mai mare decât cea a pieţei.  

 • VIDEO Ce modele de import au preferat românii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ce modele de import au preferat românii

  Volkswagen, Renault şi Skoda sunt mărcile preferate de români atunci când îşi cumpără un autoturism din străinătate. Anul 2010 a fost unul deosebit de dificil pentru importatorii auto din ţara noastră. Totuşi, chiar şi în criză, românii au cumpărat maşini şi au avut câteva modele favorite.

 • Aseară, maşini arse lângă „Moldova”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aseară, maşini arse lângă „Moldova”

  Dintr-un autoturism Dacia Logan şi un Volkswagen Touran nu au mai rămas decât resturi carbonizate, după două incendii izbucnite ca din senin.

 • Noul Volkswagen Jetta, de la 15.968 de euro, în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul Volkswagen Jetta, de la 15.968 de euro, în România

  Volkswagen Jetta va putea fi comandat în România cu un preţ de pornire de 15.968, valabil pentru versiunea cu motorizarea pe benzină 1.2 TSI de 105 cai putere şi nivel de echipare Trendline.

 • Volkswagen vrea acţiuni la Ferrari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Volkswagen vrea acţiuni la Ferrari

  Ferdinand Piech, omul care conduce cel mai puternic grup auto european, se arată interesat de preluarea unui pachet de acţiuni în cadrul Ferrari. Marca este fără îndoială cel mai de succes brand aflat sub umbrela Fiat, ceea ce face din Căluţul Cabrat o tentaţie pentru marile nume din industrie.

Modifică Setările